SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Teknik Müdürü Umut Can, 6 Şubat depremlerinin deniz sigortalarına olan etkisine dikkat çekiyor ve hatırlatıyor!

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, iş insanlarına eksik sigorta uyarısı yaptı: Eksik sigortaya dikkat edin.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta’nın da çatısı altında olduğu Talanx Group’a ait HDI International, Türkiye’yi de kapsayan 2025 hedeflerini açıkladı.

Ekonomi

Türkiye, 2022 yılında bina otomasyonu, enerji ve mühendislik dahil olmak üzere birçok sektörde engellenen saldırılarda artışların izlendiği ülkeler arasında.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif Türkiye, afetinin hemen ardından geniş kapsamlı ‘Deprem Sonrası Aksiyon Planı’nı devreye alarak; yardım ve bağış kampanyaları ile...

Sigorta Gündemi

AXA Global CEO’su Thomas Buberl ve AXA Madrid International Hub Genel Müdürü Nuria Fernandez Paris, Türkiye’ye deprem ziyaretinde bulundu.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun düzenlediği ‘Zorunlu Deprem Sigortası Yeni Yapı Çalıştayı’nda önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, ‘mini onarım’ olarak adlandırılan Boyasız Göçük Düzeltme hizmetinde yeni bir boyuta geçtiklerini...

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu, dolu afetine yakalanan sürücülerin Mersin ve Gaziantep şehirlerinde RS Boyasız Onarım markasıyla yanında oluyor.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) 6 Şubat depremlerine yönelik tazminat ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ekonomi

Maher Holding çatısı altındaki Quick Finans, kurulmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen yaptığı iş birlikleriyle faaliyet alanını genişletiyor.

Sporun Sigortası

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda 2023 yılı şampiyonu, final karşılaşmasında Beykoz Belediyesi’ni 33-34 yenen Beşiktaş Yurtbay Seramik oldu.