SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Allianz Trade 2023 Ekonomik Görünüm Raporunu açıkladı. Rapora göre; 2023 yılında küresel büyümenin yavaşlaması ve para politikasındaki kümülatif sıkılaşmanın ekonomik...

Aksigorta Teknoloji ve Operasyonel Mükemmellik Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Konak iş dünyasında yaşanan değişimin daha da farklılaşacağını söyledi.

TEKNOLOJİ

Yeni Cisco Extended Detection and Response (XDR), kanıt destekli otomasyon kullanarak güvenlik risklerini daha verimli bir şekilde önceliklendirip düzeltiyor.

Sigorta Gündemi

Gulf Sigorta, sosyal medya hesaplarından “Nitelikli Eğitimi Destekliyoruz” başlıklı bir paylaşım yaptı.

Sigorta Gündemi

Gaziantep Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Ökkeş Gün, aynı zamanda 6 Şubat depremlerini yaşamış bir sigorta acentesi.

Sporun Sigortası

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 19. Haftasında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 20. haftasında Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Cizre Belediye ekibini konuk etti.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 20. hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, rakibini 3-1 mağlup etti.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu DASK,hafif hasarlı konutların ödemelerini de 72 saat içinde yapmayı amaçlayan uygulama başlattı.

Yaşam

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından depreme dayanıklı binalar konusu gündeme geldi.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, çalışanları ve acenteleri ile beraber tüm ülkemiz kadınlarına yönelik gerçekleştirdiği ve geleneksel olarak...