SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu, sigortalıların tüm taleplerine doğru ve hızlı çözüm sağlayabilmek için ‘DASK’a mesajım var’ platformunu hayata geçirdi. 

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nden (TÜSED) sürpriz açıklama geldi. Başkan Ahmet Nedim Erdem aday olmayacağını söyledi.

Sigorta Gündemi

İl bazlı sigortalanma verilerini açıklayan Generali Sigorta, bu listeye Antalya’yı da ekledi. Antalyalıların yüzde 91'i acenteden sigorta alıyor.

Bireysel Emeklilik

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), yüzde 30 seviyesine artırılan devlet katkısının da desteğiyle cazibesini giderek arttırıyor.

Türkiye’yi acıya boğan deprem sonrasında kamu-özel tüm kurum ve kuruluşlar teyakkuza geçerken sigorta sektörü de seferber oldu.

Sigorta Gündemi

NTV’de yayınlanan Bakış Programı’nda gayrimenkul yatırım ortaklığı ve bina tamamlama sigortası konuşuldu.

Sigorta Gündemi

Acentem Sigorta Aracıları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu’nun yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü vakıf çalışmalarında imzalar atıldı.

Yaşam

Türkiye’yi üzüntüye gark eden depremle ilgili Doğal Afet Sigortaları Kurumu’ndan (DASK) bir açıklama geldi.

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 18. haftada Spor Toto’ya konuk olan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, karşılaşmadan...

Yaşam

FAD verilerine göre Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04:17'de gerçekleşen deprem birçok noktadan hissedildi.

Yaşam

Uzun süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı yerini bir anda soğuk havaya bıraktı.

Doğa Sigorta, 2023 yılını dijitale verdiği öncelik ve önemle, gelişen teknoloji ve değişen müşteri ihtiyaçlarına göre kurgulamaya odaklanıyor.