SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

Türkiye’nin en köklü kurumsal spor etkinlikleri arasında yer alan turnuva, bu yıl da yerli ve yabancı 64 oyuncunun kıyasıya mücadelesine...

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Trafik Kazası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü geliştirerek daha da cazip hale getirdiğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

“Kasko yaptırırken nelere dikkat edilmeli?” sorusu, sigorta sektöründe daima Google’da en çok sorgulananlar arasında yer alıyor.

İnsurtech

Sigortacılıkta bir anlamda cin fikirlerin yarışacağı ‘Sigortayeri Ideathon’ için başvurular alınmaya başlandı.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta , yüzyılın felaketinin ilk gününden itibaren yürüttüğü kapsamlı destek çalışmalarına devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Sigorta bilinirliği, NTV’de Türkiye Sigorta Birliği’nin katkılarıyla yayınlanan Bakış Programı’nda masaya yatırıldı.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif Emeklilik A.Ş. (“BNP Paribas Cardif”), müşterilerine değer katan çalışmalarına yeni bir kampanyayla devam ediyor.

Sporun Sigortası

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi 23. haftasında VakıfBank karşısında tutunamadı.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta, alanında en teknolojik marka olarak gösterilmeye devam ediyor. AXA Sigorta; Tech Brands Turkey’de 3. kez “sigorta sektörünün en...

Sigorta Gündemi

Allianz Trade, 2022 yılı için hazırladığı Sektörler Raporu’na göre, 2022 yılında dünyada gıda fiyatları yüzde 56 artışla rekor seviyelere ulaştı.

Ekonomi

Allianz Trade’in ticari finansman açığına yönelik dünya çapında yaptığı araştırma, şirketlere bir anlamda “Tahsilat sıkıntısı yaşayabilirsiniz” uyarısı yapıyor.

Hayat ve Özel Emeklilik

AgeSA, çevresel, sosyal ve yönetişim alanında yaptığı çalışmalarla Borsa İstanbul tarafından oluşturulan BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yerini aldı.