SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) ev sahipliğinde sigorta sektörünü yakından ilgilendiren bir toplantı gerçekleşti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) 12. Sigorta Haftası kapsamında ‘Sigortacılık Makale Yarışması’ düzenleneceğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta, Babalar Günü’nü çalışanları, küçük Türkiye Sigortalılar ve marka yüzü olan Timuçin Esen’in katıldığı bir etkinlik ile kutladı.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik için hazırlanan ‘Altında İmzamız Var’ isimli film, Brandverse Awards’da Kurum İçi İletişim kategorisinde Gümüş ödülü kazandı.

TEKNOLOJİ

Tam 635 noktanın kontrolünü yapan Pilot Garage, tüketicileri 50 TL'den 500 bin TL'ye kadar ek masraf ve zarardan kurtarmış oluyor.

Bireysel Emeklilik

AgeSA, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde “Bireysel Emeklilik Hayat Sigortaları” bölümünde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

TEKNOLOJİ

Tur Assist, elektrikli araçlara sağlanacak asistans hizmetinde ve yol yardım sürecinde dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili notlarını paylaştı.

Sigorta Gündemi

“Steel İş Ortağım Programı”nı başlatan Steel Sigorta, başta kadınlar ve gençler olmak üzere toplam 61 girişimciye kendi işinin sahibi olma...

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan, müşterilerine bir yüzyıl daha güven vermeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ekonomi

Her geçen gün derinleşen ara eleman eksikliği otomotiv sektöründe yeni fırsatları da beraberinde getirmeye başladı.

Sigorta Gündemi

SAİK seçimlerine yönelik delege seçimlerine yönelik çalışmalar başladı. Tüm gözler ise 50 delege çıkaracak olan İstanbul’da…

Sigorta Gündemi

EY; ideallerini gerçekleştirmek ve vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek isteyen kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor.