SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan, Allianz Teknik aracılığıyla çevre ve iklim değişikliği hizmetleri vermeye başladıklarını duyurdu

Sigorta Gündemi

GoodWorks; EY Türkiye’ye stratejik iletişim danışmanlığı, kriz iletişimi, iç iletişim ve medya ilişkileri alanlarında hizmet verecek.

Bireysel Emeklilik

AgeSA’nın Sivil Toplum için Destek Vakfı iş birliğiyle kurduğu Her Yaşta Fonu’nda üçüncü dönem başlıyor.

Bireysel Emeklilik

“Art arda hayata geçirilen yeni düzenlemelerin yanı sıra küresel finans sistemindeki dalgalanmalar, vatandaşlarımızın tasarruf bilincine olumlu yansıdı."

TEKNOLOJİ

Cisco'nun iş birliği ve güvenlik portföylerindeki yeni üretken yapay zekâ özellikleri, üretkenlik ve sadelik vadediyor.

Bireysel Emeklilik

NN Hayat ve Emeklilik, EYT kapsamında emekliliğe hak kazanıp çalışmaya devam edenleri, bireysel emeklilik sistemine (BES) davet ediyor.

Sigorta Gündemi

Sigorta Acenteleri İşveren Sendikası (SAİS) Genel Başkanı Yalçın Metin, 7 Temmuz’da yapılacak TOBB SAİK Delege Seçimleri’ne yönelik çok sert açıklamalar...

Sigorta Gündemi

Acenteler Birlik Platformu (ABP) kurucu derneklerinden Acentem Sigorta Aracıları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu tarafından yeni bir deklarasyon yayınlandı.

Sigorta Gündemi

Sigortam.net, “Müşterinin Şampiyonu” olma vizyonu doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla, sahip olduğu ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Daha Güçlü Acenteler Platformu (DGAP), TOBB SAİK İstanbul Delege seçimlerinde Beyaz Liste’yi destekleyeceğini açıkladı.

Yaşam

Bayram tatilini değerlendirmek isteyenler, yaşadığı şehirden kilometrelerce uzakta bulunan yazlık beldelerde tatil planını yaptı.

Sigorta Gündemi

Acenteler Birlik Platformu Genel Başkanı Hüseyin Duru, TOBB SAİK İl Delegeli Seçimlerine yönelik açıklama yaptı.