SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Aksigorta, yat sigortasında sunduğu geniş teminat seçenekleriyle sigortalılarına keyifli ve sorunsuz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Balkır Demirkan, trafik kazalarında alınan sakatlık raporlarında farklılıklar olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif’in ve Roland Garros Tenis Turnuvası sponsorluğunun 50’nci yılı Paris’te bir arada kutlandı.

Sigorta Gündemi

İllerinde seçilmiş olan 347 TOBB SAİK delegesi bugün Başkent Ankara'da 40’lar meclisini seçecek. Yarışta iki başkan adayı var.

Sigorta Gündemi

Sigorta davaları uzmanı Av. Prof.Dr. Vural Seven, hatalı engelli raporlarının sigortacıyı ve sigortalıyı mağdur ettiğini söyledi.

Ekonomi

Araştırmaya göre Türkiye’de şirketlerin en fazla yatırım yaptığı yeni nesil teknoloji alanı; robotik ve otomasyon.

Sigorta Gündemi

Fiyat artışlarına paralel olarak iyiden iyiye bir yatırım aracı olarak görülen otomobilde kasko ihtiyaçları da günden güne değişiyor.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin, sloganıyla hayata geçirdiği “Tohum Kumbaram” projesi birinci yılını tamamladı.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, sigortanın afet ve felaketlerin verdiği zararı azalttığını söyledi.

Sigorta Gündemi

Günlük işler için geniş banda yönelik bağımlılığın artmasıyla birlikte, “hız” güvenliği geçerek en büyük öncelik halini aldı.

Ekonomi

Türkiye’nin Tasarruf Eğilimleri Araştırması’nın 2023 yılı ilk çeyrek sonuçlarına göre, tasarruf sahipliği oranı yüzde 19’a yükseldi.

Ekonomi

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan yarışmanın başvuru süreci 22 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek.