SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


HDI Sigorta’nın çiçeği burnunda yeni Genel Müdürü Firuzan İşcan, sosyal medya hesabından duygularını paylaştı.

Sigorta Tahkim Komisyonu Başkanı Mehmet Verim, oto sigortalarındaki prim artışının önemli bir etkeninin sağlık raporlarındaki farklılar olduğunu söyledi.

Ekonomi

EY (Ernst & Young), iki fazlı gerçekleştirdiği Avrupa Ülke Çekiciliği Araştırması’nın 2023 versiyonunu yayınladı.

BNP Paribas Cardif, Türkiye sigortacılık tarihinin kapılarını aralayan Sigorta Haritaları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Yaşam

Millî Reasürans Sanat Galerisi, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü kapsamında kendi yayınlarından oluşan bir seçki hazırladı.

Enflasyon, kur artışları, mevsimsel şartlar gibi pek çok ekonomik koşul, özellikle KOBİ’leri olumsuz etkiliyor.

Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur, sigorta sektöründe yaşanan değişime şirketlerin de ayak uydurması gerektiğini vurguluyor.

STD Başkanı Fahri Altıngöz, trafik kazalarında verilen hatalı engelli raporlarının 26 milyon sigortalıyı etkilediğini söyledi.

Yaşam

Avrupa Birliği IPA/IPARD Projelerinde Projeler Direktörü olarak yeni bir kariyere başlayan Ebru Sakine Şevli, heyecanını paylaştı!

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta’da Teknik ve Acentelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Remzi Duman görevinden ayrıldı

Sigorta Gündemi

Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, bu yıl 3-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında...

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta’da iki üst düzey atama gerçekleşirken, Satış ve Pazarlama Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyelisi Firuzan İşcan, emekli olarak görevinden...