SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Anadolu Sigorta, geçen yılın aynı dönemine göre prim üretimini yüzde 102 oranında artırdı. En yüksek prim ürettiği branş, 4.9 milyar...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) milyonlarca konut sahibini ilgilendiren değişikliğe gitti.

Türkiye Sigorta Birliği, sahte kefalet senedi düzenlendiğine ilişkin ihbarlar üzerine suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Allianz Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında, yüksek teknoloji şirketi Laska ile çevre dostu bir iş birliğine imza atıyor.

Katılım Emeklilik, ilk altı ayın prim üretimi rakamlarını paylaştı. Şirket Haziran ayında yaklaşık 700 milyon TL toplam prim üretimine ulaştı.

Neova Katılım Sigorta, sigorta sektöründe bir ilke imza atarak Teknoloji Grubunu Teknopark İstanbul’a taşıdı.

Mobil uygulaması ile müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam eden Aksigorta, araç kiralama uygulaması Tiktak ile bir iş birliği gerçekleştirdi. 

Allianz Türkiye’nin Sesler ve Suretler belgeseli, Beyoğlu’nun en güzel binalarından biri olan Metrohan’da gösterilecek.

Sompo Sigorta müşteri ihtiyaçlarını doğru anlayıp, en iyi şekilde karşılayarak sektörde rakiplerden ayrışmak amacıyla pek çok çalışma gerçekleştiriyor.

Pilot Garage, Ticaret Bakanlığı’nın aldığı son kararlar neticesinde ikinci ele düşen sıfır araçlar konusunda tüketicilerin dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Anadolu Hayat Emeklilik, 2022 yılına ilişkin sürdürülebilirlik raporunu yayımladı ve karbon ayak izini nötrledi.  

HDI Sigorta’daki genel müdürlük görevinden ayrılacak olan Ceyhan Hancıoğlu, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.