SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, 4. kuruluş yıl dönümünde şirketin vizyonu ve misyonu doğrultusunda yürütülen çalışmaları ve kazanımları aktardı.

Aksigorta, Türkiye’de bir ilke imza atarak sadece elektrikli araç müşterilerine özel yeni bir ürün geliştirdi: e-kasko

İlk olarak SİGORTAMNEWS’in 14 Ağustos’ta duyurduğu Ceyhan Hancıoğlu’nun Magdeburger Sigorta’ya geçişi kesinleşti.

BNP Paribas Cardif, kadınlara sunduğu fırsat eşitliği ile sigortacılık sektörünün kadın dostu markaları arasında yer alıyor.

Remed Assistance Türkiye sağlık ve seyahat iş birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Dr. Murat Keçik getirildi.

Türkiye Sigorta Birliği Başkan Adayı Uğur Gülen, 14 Eylül’de gerçekleşecek Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesinde açıklamalarda bulundu.

NG Türkiye, Zurich Sigorta iş birliğiyle geliştirdiği Turuncu Patiler Sigortası ile evcil hayvanlara özel sağlık sigortası sunuyor.

20'den fazla ülkede 1400'ü aşan üst düzey yönetici üyesi bulunan Yüzde 30 Kulübü’nün Türkiye’deki sayısı Anadolu Sigorta’nın katılımıyla birlikte 79’a...

Anadolu Sigorta, 'Müşteri Memnuniyeti Endeksi' araştırması sonuçlarına göre sigorta sektörünün lider markası seçildi.

Honda araç sahipleri Aksigorta’dan yaptıracakları Honda marka kasko poliçelerinde yüzde 15 indirimin sahibi olacak.

Ceyhan Hancıoğlu, HDI Sigorta Genel Müdürlüğü görevinden 10 Ağustos tarihi itibariyle ayrılmıştı. Yeni şirketi belli oldu.

BNP Paribas Cardif Türkiye, yeni yatırımlarla hız verdiği dijital dönüşümdeki gücünü, üst düzey atamalarla da destekliyor.