SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Tur Assist, Kurban Bayramı tatili öncesinde yolculuğa çıkacak sürücüler için pratik tavsiyelerde bulundu.

Sigorta Gündemi

TARSİM, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’ne üye sigorta şirketlerinin temsilcilerine yönelik bilgilendirme yaptı.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken, Paris'te ikili ilişkiler ve Türkiye-AB ilişkileri üzerine bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in 4. Olağan Genel Kurul Toplantıları, 6 Haziran 2024 tarihinde, genel müdürlük binasında gerçekleştirildi.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta tarafından düzenlenen Anadolu Buluşmaları’nın ikincisi Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

Bireysel Emeklilik

NN Hayat ve Emeklilik, Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Junior Achievement (JA) Europe ile birlikte 'İş Yaşamında Eşit Fırsatlar’ programını...

Sigorta Gündemi

Dijitalleşme alanında eriştiği seviye ile müşterilerini inovatif ürün ve hizmetlerle buluşturan Anadolu Sigorta, iki yeni koordinatör ataması yaptı.

Sigorta Gündemi

Reformist Sigortacılar Platformu (RSP) Sayılarla Sigortacılık Eğitim Serisini 2.000 ‘i aşkın katılımcının yoğun ilgisi ile tamamladı.

Sigorta Gündemi

Neova Sigorta, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında “ormanların önemini” tema alan resim yarışmasının sonuçlarını açıkladı.

Sigorta Gündemi

AXAGPT; satış, acente, iş süreçleri, teknik değerlendirmeler, ürün bilgilendirme, müşteri yolculuğu gibi birçok konuda analizleriyle çalışanlara destek olacak.

Sigorta Gündemi

Maher Holding, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde iş birliği yaptığı 280 avukatla 31 Mayıs 2024 tarihinde Quick Tower’da bir araya geldi.

Bireysel Emeklilik

Haziran 2021’den bu yana yürürlükte olan 18 yaş altı BES uygulaması ise 3 yılda 1.2 milyon yeni katılımcıya ulaşarak sektöre...