TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ Haberleri

TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri ve güncel TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ gelişmeleri, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ ile ilgili tüm video, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ fotoğrafları ve TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Balkır Demirkan, trafik kazalarında alınan sakatlık raporlarında farklılıklar olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, “Hatalı engelli raporları konusunda birtakım grupların sistemden yararlandığını tahmin ediyoruz” dedi.

Bireysel Emeklilik

“Art arda hayata geçirilen yeni düzenlemelerin yanı sıra küresel finans sistemindeki dalgalanmalar, vatandaşlarımızın tasarruf bilincine olumlu yansıdı."

Sigorta Gündemi

TSEV’in düzenlediği ‘Kadrajımda Sigorta 2023’ fotoğraf yarışmasıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) ev sahipliğinde sigorta sektörünü yakından ilgilendiren bir toplantı gerçekleşti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) 12. Sigorta Haftası kapsamında ‘Sigortacılık Makale Yarışması’ düzenleneceğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin Olağan Genel Kurulu, sektör paydaşlarının ve üye şirketlerin katılımıyla ONLINE olarak yapıldı. TSB Başkanı Benli’ nin 2022...

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörü için başvuru kaynağı olacak “21. Yüzyılda Türk Sigorta Sektörüne 21 Tavsiye” adlı kitap Türkiye Sigorta Birliği’nin sponsorluğunda yayınlandı.

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörünün 2023 yılının ilk iki ayındaki büyüme oranı belli oldu. İlk iki ayda ciddi prim üretimi dikkat çekiyor.

Bireysel Emeklilik

Katılımcılar, 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle kısa süreli finansman ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecek.

Unico Sigorta; 2023 yılı ilk çeyrek sonuçlarında 1,47 milyar TL prim üretti. Şirket kasko ve trafik branşlarında sektörde en fazla...

Sigorta sektöründe önemli bir sorun teşkil eden zorunlu trafik sigortasında pilot uygulama hayata geçiyor.