Ünal Ünaldı Haberleri

Ünal Ünaldı haberleri ve güncel Ünal Ünaldı gelişmeleri, Ünal Ünaldı ile ilgili tüm video, Ünal Ünaldı fotoğrafları ve Ünal Ünaldı haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu çatısı altında kurulan RS Mobility, Maltepe’de bulunan showroomunda MAXUS’un Yetkili satış ve servis hizmetlerini vermeye başladı.

Sigorta Gündemi

Geçtiğimiz yıl yaşanan elim deprem felaketi sonrasında yeniden ayağa kalkmaya başlayan Kahramanmaraş’ta, Ahilik Hareketi ile ticarete destek veriliyor.

RS Otomotiv Grubu, geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası’nı bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Sigorta Gündemi

Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar, seyahat planlarını hayata geçirmeye başladı.

Sigorta Gündemi

Otomotiv satış sonrası hizmetlerine öncülük eden RS Otomotiv Grubu’nun amiral gemisi konumundaki RS Servis’in kurumsal yapısı güçlenmeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

İlk noktalarını İstanbul’da hizmete açan marka, ülke genelinde vereceği bayilikleri ile oto kuaför hizmetlerine yeni bir soluk getiriyor.

Milyonlarca müşteriye acil yardım hizmetleri sağlayan Tur Assist, müşteri odaklı projelerini hızlandırmak adına yeni bir iş birliğine imza attı.

Sigorta Gündemi

RS Servis, mobil parça onarımı hizmetiyle 2023 yılında ülke ekonomisine toplam 1 milyar 535 milyon 536 bin 453 TL tasarruf...

81 ilde, 10 derneğin katılımıyla kurulan ve özel servislerin temsilcisi olan Tüm Oto Servisleri Federasyonu’nun (TOSEF) yeni dönem başkanı Zeki...

Sigorta Gündemi

RS Boyasız Onarım, kurulduğu günden bu yana yüzden fazla kişiye araç hasar onarımı konusunda eğitim vererek sektörde bir ilki gerçekleştirdi.

Sporun Sigortası

RS Otomotiv Grubu’nun KASIDER iş birliği ile organize etmiş olduğu 100. Yıl Kadın & Erkek Plaj Voleybol Turnuvası yoğun bir...

Sporun Sigortası

RS Otomotiv Grubu’nun tüm sigorta sektörünü bir arada toplayacak plaj voleybolu turnuvasının detayları belli oldu.