Gemi insanlarının önündeki önemli sorun: Vize Gemi insanlarının önündeki önemli sorun: Vize

SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

İnovatif ürünlerin ve modern tasarımların öncü markası Karaca; İstanbulluların daha uygun bütçelere daha iyi müzikle buluşabilmesine katkıda bulunmak için farklı müzik türlerindeki dünya yıldızlarını sahnesinde ağırlayan ve izleyicilere eşsiz anlar yaşatan Harbiye’deki açık hava etkinliklerinin bu yıl üçüncü kez sponsorluğunu üstlendi.

Tüm Türkiye’nin ilgiyle yakında takip ettiği, birbirinden ünlü sanatçıların performanslarını sergilediği Harbiye Açık Hava Konserleri’nin sponsoru olan Karaca, bir kez daha bu görkemli etkinliklerin bir parçası olmanın gururunu taşıyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda binlerce kişinin katıldığı etkinliklerde, sıcak ve soğuk içecek ikramlarıyla damaklarda keyifli bir tat bırakan Karaca, bu iş birliğinin 3. yılını kutluyor.

Sahne arkasında özel misafirlerin ağırlandığı VIP Lounge alanında ise müzik severler Karaca&İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ işbirliğyle hayata geçen tasarım ödüllü İST Collection ürünleri ile ağırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’nin ev sahipliğinde, Karaca sponsorluğunda gerçekleşen Harbiye Açık Hava Konserleri, Kasım ayına kadar devam edecek.

Editör: Hasan Burak Karadeniz