HDI Sigorta, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile iş birliği yaptı. HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ve Göztepe Kulübü CEO’su Kerem Ertan, Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki törende anlaşmayı imzaladı.

Doğa ile sporun sürdürülebilir buluşması Doğa ile sporun sürdürülebilir buluşması

HDI Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından anlaşmayla ilgili yapılan paylaşımda, “100. yılını kutlayan Göztepe Spor Kulübü ile 2024-2025 Futbol Sezonu için sponsorluk anlaşması imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göztepe Spor Kulübü CEO’su Kerem Ertan, Genel Müdürümüz Firuzan İşcan, Ege Bölge Müdürlüğü yöneticilerimiz ve acentelerimizin katılımıyla Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleştirdiğimiz imza töreninde bu önemli iş birliğini hep birlikte kutladık. Bu anlaşmanın hepimiz için hayırlı olmasını umuyor, Göztepe Spor Kulübü’ne yeni sezonda başarılar diliyoruz” denildi.

Firuzan Goztepe

“ASIRLIK ÇINARIN GURURLA YANINDAYIZ”

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, imza töreninde yaptığı açıklamada HDI Sigorta'nın Türkiye'deki spor branşlarına destek olmak için elinden geleni yaptığını belirtti. Sporcunun ve sporun dostu bir marka olma yolunda ilerlediklerinin altını çizen İşcan, "Rekabetin üst boyutta olduğu futbol, gündemin en sıcak maddelerinden. Tekrardan 100. yılında Süper Lig'e dönen Göztepe ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Göztepe ile mazimiz var ve bunu yeniliyoruz. 100 yıl futbol kulüpleri için çok önemli ve değerli. Göztepe, 1925'e dayanan çok değerli ve efsane olmuş futbolcuların yer aldığı güzide bir kulübümüz. HDI Sigorta ailesi olarak kurulduğumuz günden bu yana yurt içinde kıyasıya mücadele ederken uluslararası arenada ise büyük dostluk örnekleri gösteren kulüplerimizi ve sporcularımızı desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu doğrultuda asırlık çınarın gururla yanındayız" vurgusu yaptı.

HDI SİGORTA İLE YENİDEN BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ

Göztepe Spor Kulübü CEO’su Kerem Ertan ise Göztepe'nin camiası, taraftarı, teknik ve idari yapısıyla dikkatleri üzerine çektiğini söyledi. Geride kalan sezonun ardından yükseldikleri Süper Lig'de kalıcı olmayı istediklerini ifade eden Ertan, "Tabii bunu yaparken markalarla olan iş birlikleri önemli. Çünkü giderleri sağlamak için gelir yaratmanız gerekiyor. Türkiye’de sporun önemli destekçilerinden HDI Sigorta ile yeniden bir yolculuğa çıkıyoruz. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olarak, önemli bir paydaş ile daha yollarımızın kesişmesinden, hedeflerimize birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Firuzan Goztepe1

 Sponsor konusunda camiayı memnun etmeye çalıştıklarını aktaran Ertan, şunları kaydetti: "Yerel ve ulusal ya da HDI Sigorta gibi uluslararası çapta birçok firmayla iş birliği konusunda istekli davranıyoruz. Spor endüstrisine yatırım yapma iştahı olan firmayı bulabilmek çok mümkün değil. HDI Sigorta gibi dev bir firmanın Süper Lig yolculuğu ve mücadelesinde katkı sağlayacak olması değerli. Kulübümüze göstermiş oldukları yaklaşımdan ötürü HDI Sigorta ailesine teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

Yapılan anlaşmaya göre HDI Sigorta Göztepe Spor Kulübü’nün şort önü sponsoru oldu. Göztepe Futbol A Takımı, sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında giyeceği formaların şort önü bölümünde “HDI Sigorta” markasının logosu ile sahaya çıkacak.

Editör: Hasan Burak Karadeniz