Anadolu Hayat Emeklilik’in aktif büyüklüğü 219 Milyar TL Anadolu Hayat Emeklilik’in aktif büyüklüğü 219 Milyar TL

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat, tamamlayıcı sağlık sigortaları ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, Bireysel Emeklilik Sistemi’ni (BES) teşvik etmek için bireysel BES katılımcılarına yönelik yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

MetLife’ın yeni kampanyası kapsamında, 1 Ekim – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında en az 1.000 TL veya katlarında katkı payı ödeyen yeni ve mevcut bireysel BES müşterileri yapacakları her 1.000 TL’lik katkı payı ödemesi için 1 çekiliş hakkı elde edecek. Yapılacak çekiliş sonucunda 10 kişi Jolly Tur’dan 50.000 TL tutarında hediye çeki kazanacak. 1 Ekim 2024 tarihinden önce MetLife BES müşterisi olan kişilerin kampanyadan yararlanabilmesi için kampanya tarihleri arasında katkı payını en az 1.000 TL’ye yükseltmesi gerekecek.

Kampanya ile ilgili değerlendirmede bulunan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “MetLife olarak, BES’in tasarruf bilincine, aile ekonomisine ve gelecek adına yatırım yapmak isteyenlere büyük katkılar sunduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Çünkü her zaman müşterilerimizin yanında olup geleceklerine katkıda bulunmayı önemsiyoruz. BES’in gelişimine ivme kazandıracağına inanarak, mevcut ve yeni müşterilerimize yönelik hazırladığımız kampanyamızla daha fazla kişiyi emeklilik dönemleri için birikim yapmaya teşvik etmeyi hedefliyoruz. Tüm katılımcılarımıza bol şanslar diliyorum.” dedi.

MetLife tarafından düzenlenen Jolly Tur tatil çeki kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler metlife.com.tr web sitesini ziyaret edebilirler.

Editör: Hasan Burak Karadeniz