Hayat ve Özel Emeklilik

Quick Hayat’a çok rahat acente olunabiliyor

Quick Hayat Sigorta Genel Müdür Vekili Volkan Terzioğlu, Genel Yayın Yönetmenimiz Veli Karadeniz’e acentelik şartlarını anlattı

Medya sponsorları arasında yer aldığımız 3. Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi’nde gerçekleştirdiğimiz röportajları yayınlamaya devam ediyoruz. Antalya Belek’te 3-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen fuarda SİGORTAMNEWS standı hiç boş kalmadı diyebiliriz. Bu nedenle gerçekleştirdiğimiz röportajları oldukça fazla. Hepsini birden yayınlayıp, sizleri sıkmak istemiyoruz.

Standımızda Quick Hayat Sigorta Genel Müdür Vekili Volkan Terzioğlu’nu ağırladık. Terzioğlu, ruhsatlarını Temmuz ayında almalarına rağmen kısa sürede binden fazla acente sayısına ulaştıklarına vurgu yapıyor.  

“30 Ekim 2023'te kurulduk. Yani yaş gününüz yaklaşıyor. Ama ruhsatımızı Temmuz ayında aldık. Dolayısıyla aslında 4-5 aylık bir şirketiz. Şimdi altyapıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Aldığımız branşlardaki ruhsatlarda henüz daha karma poliçelere başlayamadık. Yine de acentelerimizin hemen ihtiyacı olan ölüm riskini karşılayacak poliçeleri ve kredilerin alımında krediyi koruyacak olan poliçeleri üretmeye başladık” diyen Terzioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Acente sayımız azımsanacak bir sayı değil, bini aştı. Quick Hayat Sigorta'nın binden fazla acentesi oldu. Yani sadece hayat şirketi olup da bin tane acentesi olan çok az şirket var. Biz burada Maher Holding bünyesindeki o sinerjiyi kullanmaya çalışıyoruz. Quick Hayat Sigorta’ya çok rahat acente olunabiliyor.  Telefonla veya dijital ortamlardan bizlere ulaşırlarsa detaylı bilgi verebiliriz. Bunu da buradan da duyurmuş olalım.”

TERZİOĞLU İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJIN VİDEOSU INSTAGRAM SAYFAMIZDA.