Sigorta Gündemi

13. Sigorta Haftası'na sayılı günler kaldı

13. Sigorta Haftası'na sayılı günler kaldı. Sigorta bilinirliğini artırmak amacıyla kutlanan haftanın ilk günü kadın ve çocuklara ayrıldı

HASAN BURAK KARADENİZ / SİGORTAMNEWS

Sigorta sektörü topyekûn 13. Sigorta Haftası'na hazırlanıyor. Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, Sigorta Haftası kutlamalarının kamuoyunu daha çok sigortacılığa odaklayabilmek, sigortacılığı hayatın bir parçası haline getirmek, penetrasyonunun, sigorta bilincinin ve farkındalığının artırılması hedefiyle organize edildiğini söyledi.

Bu yıl 30 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında kutlanacak 13.Sigorta Haftası, kadınlar ve çocuklara yönelik etkinlikle başlayacak. 30 Eylül’de Geleceğin Sigortası başlığı altında çocuklar için etkinlik düzenlenecek. Yine aynı gün bir başka etkinlik de kadın sigortacılara yönelik olacak. Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi /2, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de yapılacak.

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) sosyal medya hesaplarından haftayla ilgili yapılan paylaşımlarda “1-2 Ekim'de yerli yabancı sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek sigortanın hayatımızdaki kıymetini konuşacağımız 3.Sigorta Zirvemiz ile 3-5 Ekim Antalya'da sektörümüzdeki yeniliklerin ve gelişmelerin ele alınacağı 3.Sigorta Fuarı ile dolu dolu bir hafta bizleri bekliyor” deniliyor.

Aynı paylaşımda “Sigorta sektörünün geleceğini birlikte şekillendireceğimiz bu özel hafta için heyecanlıyız!” vurgusu yapan TSB, “Takipte kalın, çünkü bu hafta sigortanın önemini yeniden keşfedeceğiz” diyor.