Sigorta Gündemi

‘Acentelerimizin daha fazla kazanmasını istiyoruz’

Allianz Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Yücenur, SİB yönetiminin düzenlediği geleneksel baloda acentelere yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Sevil GÜMRÜKCÜ / SİGORTAMNEWS

Sosyal İlişkiler Birliği’nin (SİB) geleneksel balosu 26 Eylül Perşembe günü Beşiktaş Teras 212’de yapıldı. Baloya SİB üyelerinin yanı sıra Allianz Türkiye’nin üst yönetimi de katıldı.

Allianz Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Yücenur, baloda yaptığı konuşmada, acentelerden fırsatları değerlendirmelerini istedi.

Yücenur, “Sektörümüzde yabancı oyuncuların yavaş yavaş masadan ayrıldığı bir dönem yaşıyoruz. Hiç merak etmeyin, Allianz’da işler yolunda. Bütün plan ve projelerimizde acentelerimizden aldığımız güçle kendi hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Üç tane temel noktamız var. Biliyorsunuz geçtiğimiz 2.5 yıl içinde yangın ve nakliyat branşlarında yeniden yapılandık. Önümüzdeki dönem için çok daha iddialı ve agresif olacağız. Yılın son günleri bizim için çok daha hareketli geçecek. 2025 yılını da aynı şekilde sürdüreceğiz. Bunu bir fırsat olarak görüp daha çok yararlanmanızı isteriz” dedi.

İkinci maddesinin çapraz satış konusu olduğunu belirten Yücenur, “Çapraz satış artık hayatımıza girdi. Çapraz satışta tamamen acentelerimizle yürüme adına bir strateji geliştirdik. Bunu da siz değerli acentelerimizle birlikte kararlı bir şekilde uygulayacağız. Son maddemiz hayat emeklilikle ilgili… Son acente toplantımızda ‘Hayat emeklilik dönüm noktamız olacak’ demiştik. Hayat emeklilikte son üç senedir müthiş bir pazar payı elde ettik. İstiyoruz ki bundan tüm acentelerimiz kazançlı çıksın” diye konuştu.

SİB yönetimiyle ilgili de konuşan Yücenur, “12 yıldan beri uyum içerisinde çalışıyoruz. Tek dileğim yeni yeni gelişmeye başlayan fırsatları daha iyi değerlendirmenizdir” dedi.

SİB Başkanı Mustafa Bayıralan ise yaptığı açılış konuşmasında Allianz’ın desteğinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Bir süredir yapılmayan acenteler toplantılarının yeniden başlamasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...