SEVİL GÜMRÜKCÜ / SİGORTAMNEWS

AcnTURK Sigorta’nın davetlisi olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Veli Karadeniz ile birlikte müziğimiz adına müthiş yetenekli gençler izledik… 25 Haziran 2024 tarihinde, DasDas Sahne'de gerçekleşen bu özel etkinlik, AcnTURK Sigorta’nın kültürel alanlarda da etkin rol oynama kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Gülen’den Karagöz’e tebrik ziyareti Gülen’den Karagöz’e tebrik ziyareti

AcnTURK Gençlik Senfoni Orkestrası, dünya çapında tanınan orkestra şefi Tulio Gagliardo Varas yönetiminde sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. 16 ila 20 yaşları arasındaki 45 yetenekli genç müzisyenden oluşan orkestranın, klasik müziğin en seçkin eserlerini başarıyla seslendirdiği bu gece, genç müzisyenlerin sanat dünyasına katkı sağlama kararlılığını ve AcnTURK'ün sanata olan güçlü bağlılığını gösterdi. Bu özel geceye yaklaşık 500 sanatsever katılarak genç müzisyenlerin yeteneklerini ve emeğini takdir etme fırsatı buldu.

AcnTURK Sigorta'nın kurduğu AcnTURK Kültür Sanat'ın açılış konuşmasını gerçekleştiren AcnTURK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, konserin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Biz, AcnTURK Ailesi olarak sanat, spor ve kültür faaliyetlerine büyük bir önem veriyoruz. Çok yeni bir şirket olmamıza rağmen, bu desteklerimiz ve etkinliklerimizle genç yeteneklerin önünü açıyoruz ve Türkiye'nin kültürel mirasına katkıda bulunuyoruz. AcnTURK Gençlik Senfoni Orkestrası'nın muhteşem performansı ve katılımınız bizi son derece gururlandırdı. Bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti. Ayrıca, orkestranın oluşumuna destek veren Yasen Koçak'a, Onur & Funda Bolluk'a, Dilek & Tevfik Rodos'a özel teşekkürlerini de iletti.

Büyükçelebi, AcnTURK Kültür Sanat ile birlikte kültür faaliyetlerine olan desteğin devam edeceğini ve ilerleyen süreçte daha birçok yenilikçi etkinlik ve sürprizle sanatseverleri buluşturacaklarını ifade ederek konuşmasını tamamladı.

G M S 8682

AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Murat Dişçi ise sosyal medya hesabından konserle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Dişçi’nin o paylaşımı şöyle:

ÜLKEMİZİ SEVİYORUZ

“Hep inandığım bir şey var. Türkiye büyük ve önemli bir ülkedir. Birçok değeri kendi bünyesinde üretebilen, içinde yetenekli harika insanların yaşadığı, yüksek potansiyelli topluma sahip, büyük bir ülke. Ülkemizi seviyoruz ve Sevginin emekle ona yaptığınız yatırımla değer ifade ettiğine inanıyoruz. Bizim gibi kurumların samimiyetlerini göstermeleri toplumun geleceğine ve potansiyeline yaptıkları yatırımlarla mümkün oluyor. Başta Yönetim Kurulu Başkanımıza, Fikirin hayata geçmesinde emeği olan değerli insanlara, icracı Gençlerimize, Sanatçılarımıza bir kere daha teşekkürler. Tabii ki bu coşkuya ortak olan sizler, etkinliğe katılarak, buradaki emeğin yanında olarak ülkemizin gençliğine, potansiyeline destek oldunuz ve ortaya harika bir olay çıkmış oldu. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Murat Büyükçelebi’nin ifade ettiği gibi: Devamı sürprizlerle gelecek.”

Editör: Sevil Gümrükçü