Kadın Sigortacılar ‘Sigortacılık Haftası’na hazır Kadın Sigortacılar ‘Sigortacılık Haftası’na hazır

SEVİL GÜMRÜKCÜ / SİGORTAMNEWS

Acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi AcnTURK Sigorta’nın yüzde 100 sahibi olduğu AcnTURK Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, sigorta sektörüne yayın yapan medya mensuplarıyla yediği akşam yemeğinde önemli açıklamalar yaptı.

Büyükçelebi, AcnTURK Sigorta’yı halka arz şeklinde sektöre açacaklarını söyledi. Başta acenteler olmak üzere tüm sektör mensuplarının AcnTURK Holding’e ortak olabileceğini söyleyen AcnTURK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, “Ortaklarımız, acentelerimiz ve tüm sektör mensuplarımız AcnTURK Holding’e sigorta, gayrimenkul, otomotiv ve teknoloji gibi alanlarda ortak olabilecek” dedi. Büyükçelebi, ortaklıkların Yatırım Ortaklığı, Stratejik Ortaklık ve Proje Bazlı Ortaklık şeklinde olacağını söyledi.

Ortaklıkla ilgili AcnTurk Holding’in internet sayfasında yer alan bilgilendirmede “AcnTurk olarak, yenilikçi ve sürdürülebilir iş modelleriyle ortaklıklar kurarak büyümeyi hedefliyoruz. Ortaklık başvurunuzu aşağıdaki formu doldurarak yapabilirsiniz. Başvurunuz, ilgili departmanlarımız tarafından incelenecek ve en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir” deniliyor.

Ortaklık başvurusu yapmak için tıklayınız.

Editör: Sevil Gümrükçü