Anadolu Sigorta Youth Awards 2024’te genç yeteneklerin gözdesi oldu Anadolu Sigorta Youth Awards 2024’te genç yeteneklerin gözdesi oldu

3. Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi’nde gerçekleştirdiğimiz röportajları yayınlamaya devam ediyoruz. Medya sponsorları arasında yer aldığımız fuarda standımızda Auto Life Center (ALC) Servis Genel Müdürü Mahmut Şevluk’u ağırladık. Şevluk, Genel Koordinatörümüz Sevil Gümrükcü’ye verdiği röportajda, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine vurgu yaptı.  

ALC Servis olarak Türkiye'de 75 servis noktasında hizmet verdiklerini belirten Şevluk, “Bugün sigorta şirketlerine mini onarım, mobil onarım ve hasar onarım proseslerinde hizmet veren bir markayız. Bunun yanında bayilerimize yedek parça konusunda tedarik etmek üzere yeni bir şirket kurduk. Bununla birlikte yine geçen yıl Kasım ayında kurmuş olduğumuz soltajyeri.com ile 22 sigorta şirketinden aylık yaklaşık 4 binin üzeri ihale düzenliyoruz ve yaklaşık 500 adet ve üzeri ihaleye teklif veren iş ortaklarımız var. Dolayısıyla yeni soluğumuz, yeni heyecanımız olan Türk Asistans’ı kurduk. Daha çok yeni” dedi.

Şevluk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türk Asistans'ta da esasında piyasaya, sektöre agresif girmek değil, kurumsal olarak sigorta şirketlerine, mobil onarım, mini onarım, hasar onarımın yanında da yani ALC Servis proseslerinin yanında da zincirin bir halkasını oluşturduğumuz, sovtajyeri.com asistans olarak da hizmet vermeyi planladık. Bu vesileyle Türk Asistans'ı kurduk. İnşallah bu anlamda da sektöre fayda sağlayacak projelerle müşteri Memnuniyeti odaklı kaliteli rekabetçi fiyatımıza hizmet vermeye başlayacağız.”

Kazalı aracın onarım sürecini de anlatan Şevluk, “Öncelikle sigorta şirketleri araçları servisimize yönlendirirken bir call-center üzerinden ya da bir mail yoluyla ya da sistem üzerinden entegrasyonla hasarlar bize geliyor. Kullanıcının bizi talep etmesi, yani hasarlı aracın bize gelmesinden sonra kasko veya trafik olmak üzere, tabii ücretli de olabiliyor. Ama sigorta şirketlerine hizmet verdiği için özellikle sigorta şirketleri üzerinden araçlar yönlendiriliyor. Kasko veya trafik ise prosedür buna göre uygulanmaya başlıyor. Tabi servislerimizde onarılan araçların yetkili servislere veya anlaşmasız özel servislere göre avantajları var. Süresiz ikame araçtan tutun da vale hizmetine kadar, çekici hizmetinden tutun da aracın onarım bittikten sonra pasta cila ve detaylı temizliklerine kadar sağlamış olduğumuz ekstra hizmetler var. Amacımız burada sadece müşteri memnuniyetini yaratmak. Bununla da birlikte sağlıklı müşteri edinmek” diye konuştu.

RÖPORTAJIN VİDEOSU INSTAGRAM SAYFAMIZDA…

Editör: Hasan Burak Karadeniz