SİGORTAMNEWS

HDI Sigorta’nın bağlı bulunduğu Talanx’ın yıllık strateji toplantısı Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleşti. HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan’ın da yer aldığı toplantıya Talanx’ın dünya genelindeki 100’e yakın üst düzey yöneticisi katıldı.

İşcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda toplantıyla ilgili izlenimlerini aktardı. Talanx’ın yıllık strateji toplantısına ilk defa katıldığını belirten İşcan’ın o paylaşımı şöyle:

“İki gün süren toplantıda, Talanx Grup CEO’su Torsten Leue’nin ağzından grubun 2018’den bu yana gösterdiği olağanüstü gelişimi dinledik; bugünün ve yakın geleceğin stratejik olarak öne çıkan konularını konuştuk ve tabii en önemlisi grubun birlikte başarma kültürünün özünde tüm çalışanlar ve paydaşlarımız olduğunun altını çizdik. Toplantı aralarında dünyanın dört bir yanından katılan meslektaşlarla tanışmak ve sohbet etmek hem ufuk açıcı hem de çok keyifliydi.

Başarılar tesadüfen gerçekleşmiyor: Açık ve şeffaf iletişim, samimiyet, güven, alçak gönüllü/egosuz yönetim anlayışı, takım çalışması, ortak akıl ve amaç ile tüm zorluklara göğüs gerebilecek dayanıklı ve başarılı organizasyonlar yaratılabiliyor.”

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik 4 yaşında Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik 4 yaşında

TALANX HAKKINDA

Talanx, merkezi Almanya'nın Hannover şehrinde bulunan çok uluslu bir Alman finansal hizmetler topluluğudur. Ana faaliyet alanları arasında reasürans, sigorta ve varlık yönetimi yer alıyor. Almanya'nın üçüncü büyük sigorta grubu olan Talanx, prim geliri açısından ise Avrupa'nın önde gelen sigorta grupları arasında yer alıyor. Grup 150'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Editör: Hasan Burak Karadeniz