SİGORTAMNEWS / Derleme

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

SEDDK’nın resmi sosyal medya hesaplarında yer alan mesaj şöyle:

“15 Temmuz 2016’da devletimize ve demokrasimize karşı hain bir darbe girişimi gerçekleşti. Ülkemiz tarihinde yaşanan bu karanlık geceyi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milletimizin, iş dünyasının ve tüm kesimlerin ortak duruşuyla el ele vererek aştık. Milli iradenin zaferi ile birlikte, demokrasiye olan inancımız ve kararlılığımız ile egemenliğin kayıtsız şartsız millette ait olduğu en net şekilde ifade edilmiştir.

Ekonomimiz güçlü yönetim istikrarlı yapı ve dirayetli duruş sayesinde hain darbe girişiminden etkilenmemiş, gelişimini sürdürecek bugün 800 milyon doları aşan gayrisafi yurtiçi hasılaya ulaşmıştır.

Risk gerçekleştikten sonra poliçe düzenleyenlere müeyyide Risk gerçekleştikten sonra poliçe düzenleyenlere müeyyide

Biz de finansal mimarinin gelişen alanları olan sigortacılık ve özel emeklilik sektörleri olarak 73 şirket ve 200.000’i aşan işgücü de Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin sürdürülebilir büyümesine destek vermeye, 15 Temmuz gecesi yaşanan aynı birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak, bu toprakların sigortası olmaya devam edeceğiz.”

Editör: Yaren Akkuş