Zurich Sigorta Grubu Türkiye’ye Mükemmeliyet Ödülü Zurich Sigorta Grubu Türkiye’ye Mükemmeliyet Ödülü

SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

Türkiye’nin her bölgesinde görev alan acente temsilcilerinin katıldığı toplantıda Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar bir açılış konuşması yaptı. Hem Doğa Sigorta’nın hem de sektörün 2024 yılı ilk 6 ayına değinen Gölpınar, kurumsal başarılarından, yeniliklerden, acente ziyaretlerinden ve 2. yarı beklentilerinden bahsetti.

Toplantının ikinci bölümünde söz alan Teknik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tümer, Oto Dışı Hasar ve Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kösoğlu, Oto Hasar, Hasar Denetim ve Lojistik,     Ar-Ge&İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ümit Gültekin, Bilgi Teknolojileri, Stratejik Planlama, Bütçe ve Raporlama Genel Müdür Yardımcısı Kuntay Baydar, Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Fehmi Özbalkan ve Hasar, Denetim ve Lojistik, Ar-Ge ve İş Geliştirme Direktörü Duran Çakı kendi alanlarına değinerek, Doğa Sigorta ailesine yeni katılan acentelerle de tanışma imkânı yakaladı.

Doga Acente1

Doğa Sigorta Yangın ve Mühendislik Sigortaları Grup Müdürü Selçuk Pazar, Oto Sigortaları Birim Müdürü Emin Özel, Sorumluluk Sigortaları Birim Müdürü Nilüfer Akbaş ve Sağlık Sigortaları Bölüm Müdürü Emine Köse ise acentelerin sahada karşılaştıkları sorunları ve çözümlerini içeren birer sunum yaptı.

Tüm katılımcılar aynı akşam yemekte de bir aradaydılar ve yönetim ile günü değerlendirdiler.

29 Haziran Cumartesi ise; tüm gün süren bir eğitime katılan Acente Temsilcileri, Gülden Akkoyun Ohri’nin “Yılmazlık ve Öz Motivasyon” başlıklı interaktif eğitiminden çok memnun kaldıklarını, bu eğitimden öğrendiklerinin işlerine önemli ölçüde fayda katacağını ifade ederek, güçlü bir motivasyonla şehirlerine döndüler.

Editör: Hasan Burak Karadeniz