Eroğlu’nun o paylaşımı aynen şöyle:

İsrâ Suresi 81. Ayet

De ki: (Artık) Hakk geldi bâtıl zail oldu. Hiç şüphesiz bâtıl sürekli yok olucudur. (Çünkü Hakk gelince bâtıl batacak, Güneş doğunca karanlık kaybolacaktır)

Hayırlı Cumalar…

Türk Reasürans beş yılda 600 milyon TL’den 4.3 milyar TL’ye Türk Reasürans beş yılda 600 milyon TL’den 4.3 milyar TL’ye

Bu paylaşımı görünce gazetecilik sezgimiz bize “Önemli bir gelişme olacak” dedi. Saatler ilerledikçe, Gri Sigorta’nın yürütmeyi durdurma kararı kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Hemen istihbarat yapmaya başladık. Sevgili dostum İsmet Küçüksarı’yı aradım. “Evet abi, doğru” dedi.

Küçüksarı zaten el koyma kararından sonra bir video yayınlamış ve el koyma kararının hukuksuz olduğunu söylemişti. O video, sigorta camiasında oldukça fazla yankı bulmuştu. (İşte o video)

Küçüksarı, Gri Sigorta yöneticilerinin mahkemenin durdurma kararının ardından şirketin İzmir’deki binasına gittiklerini ve yönetimi geri alma çalışmalarına başladıkları bilgisini paylaştı.

Şimdi gelelim, SEDDK eski Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’nun paylaşımına.

Bilindiği üzere Eroğlu görevinden istifa ettiğini açıkladıktan sonra hakkında karalama haberleri yapılmış ve Gri Sigorta’dan para aldığı ileri sürülmüştü.

Eroğlu bu haberleri yalanlasa da iftira bir defa atılmıştı.

İşte bu yüzden Eroğlu’nun Cuma mesajı için “oldukça dikkat çekici ve anlamlı bir paylaşım” diyoruz.

Belli ki önümüzdeki günler çok şeylere gebe.

Ve hatta kulağımıza gelen haberlere göre Pazartesi günü sigorta camiasında ‘bomba’ diye tabir edilen büyük bir gelişme olabilir.

“Her ne gelişme olursa olsun, yeter ki sigorta sektörünün hayrına olsun” diyoruz. Çünkü, sigortacıların iyi gelişmelere çok ihtiyacı var.

Editör: Veli Karadeniz