Aksigorta Haberleri

aksigorta haberleri ve güncel aksigorta gelişmeleri, aksigorta ile ilgili tüm video, aksigorta fotoğrafları ve aksigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Aksigorta’nın araştırmasına göre; KOBİ’lerin yüzde 35’inin dijital güvenlik risklerine karşı herhangi bir önlem almıyor.

Yaşam

Dünyanın geleceğini koruma altına almak adına çalışmalar yürüten Aksigorta ve AgeSA, Yeşilist iş birliği ile Kısırkaya Plajı’ndaki plastik atıkları temizledi.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, ‘yeni nesil saha satış yönetimi’ ile acentelerinin daha fazla performans ve verimlilik elde edebilmelarine yardımcı oluyor.

Sigorta Gündemi

Sürdürülebilir çözümleri destekleyici ürün ve hizmetler sunan Aksigorta, bu vizyona yönelik yeni bir sigorta ürünü hayata geçirdi

Sigorta Gündemi

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan Aksigorta, en geç 2050’de Net Sıfır Emisyon ve Net Sıfır Atık seviyelerine ulaşmayı hedefliyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, DataExpert iş birliğiyle BMI Business School tarafından bu yıl ilk kez yürütülen, “En Etkin 50 Teknoloji Lideri” araştırmasında, CIO’su...

Sigorta Gündemi

Uğur Gülen, deprem bölgesinde tüm varlıkların sigortalı olması halinde yapılacakların sigorta sektörü tarafından karşılanabileceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından geçen 1 aylık sürede deprem ve konut sigortalarında yaşanan talep artışı göze...

Aksigorta Teknoloji ve Operasyonel Mükemmellik Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Konak iş dünyasında yaşanan değişimin daha da farklılaşacağını söyledi.

Sigorta Gündemi

Gaziantep Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Ökkeş Gün, aynı zamanda 6 Şubat depremlerini yaşamış bir sigorta acentesi.

Rapor, şirket faaliyetlerini kapsamasının yanı sıra, BM'nin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na yönelik Aksigorta’nın katkısını da özetliyor.

BlindLook ile iş birliği kapsamında olan Aksigorta’nın tüm dijital kanallarında görme engelliler için sesli yönlendirme özelliği başlatıldı.