BES Haberleri

BES haberleri ve güncel BES gelişmeleri, BES ile ilgili tüm video, BES fotoğrafları ve BES haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


İTO Sigortacılık Meslek Komitesi’nin düzenlediği "Hayat ve BES Acentelerinin Sektörel Sorunları" konulu bilgilendirme toplantısına sorular damga vurdu.

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve büyümeyi hızla sürdüren RS Boyasız Onarım, ülke çapında yaygınlığını artırmaya devam ediyor.

Türkiye Hayat Emeklilik, BES Birikim Hediyesi ürünü için hazırladığı yeni reklam filmini yayınladı. Düğünlerde BES takma dönemi başlıyor.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif, BES müşterilerine özel başlattığı "Emekliliğine 1 Katkı da Bizden" kampanyasını uzattı.

Bireysel Emeklilik

Pandemiden ekonomik dalgalanmalara ve deprem felaketine varıncaya kadar bir dizi stres testini başarıyla geçen BES, yaklaşık 15 milyon katılımcı sayısına...

Bireysel Emeklilik

NN Hayat ve Emeklilik, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik (BES) planı ile çocukların hayata güvenle adım atmasına destek oluyor.

Bireysel Emeklilik

TSB’den, BES hakkındaki bazı yanıltıcı haberlere ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, yanlış haberlerin aksine BES’in pozitif büyümesinin sürdürdüğü belirtildi.

SEDDK, BES kapsamında kamu borçlanma araçları oranının azaltıldığını, hisse senedi oranının ise artırıldığını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. (Fibaemeklilik) ve NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. arasındaki Otomatik Katılım Sistemi (OKS) portföy devri resmen...

Sigorta Gündemi

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) Devlet Katkısı Hakkında yeni bir yönetmelik yayımlanarak 31 Aralık itibarıyla yürürlüğe girdi.

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı, söylenenlerin aksine kasko yaptıranların sayısında azalış değil artış olduğunu açıkladı.

Garanti BBVA Emeklilik’te BES’i olanlar Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı yüzde 37’ye varan indirimlerle yaptırıyor