MAHER HOLDİNG Haberleri

MAHER HOLDİNG haberleri ve güncel MAHER HOLDİNG gelişmeleri, MAHER HOLDİNG ile ilgili tüm video, MAHER HOLDİNG fotoğrafları ve MAHER HOLDİNG haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


İstanbul Valisi Davut Gül, Maher Holding'in genel merkezinin bulunduğu Quick Tower binasını ziyaret etti.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, bina tamamlama sigortasının OVP’de yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Zafer Bayramı, Quick Sigorta’nın su sporlarına verdiği destek kapsamında Heybeliada’da şenlikler ve Çanakkale Boğazı’nda ise kulaçlarla kutlandı.

MHR GYO, halka arz için gün sayarken; Maher Holding, sigorta dünyasında bir yeniliğe daha imza atıyor.

Quick Sigorta ve Corpus Sigorta'nın bağlı olduğu Maher Holding çatısı altında bulunan MHR GYO Borsa'da işlem gören ilk sigorta şirketi...

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, 17 bin sigorta acentesinin hizmetine sunulan yeni bir ürün olan Oksijen Plus'un ayrıntılarını...

TEKNOLOJİ

Maher Holding yönetim kadrosu, geçen yıl yatırım yaptıkları ADASTEC firmasının otonom otobüsünü inceledi.

Sporun Sigortası

HSSK – Quick Sigorta Kupası, 25 Haziran tarihinde Heybeliada su sporları kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ekonomi

Quick Finans, Quick Sohbetler Daveti ile finans, bankacılık, iş ve teknolojisi dübyasını Quick Tower’da bir araya getirdi.

Sigorta Gündemi

2023’ü “değişim, dönüşüm, etkileşim” yılı olarak belirleyen Maher Holding, Conrad İstanbul’da düzenlediği toplantıda tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, TGRT Haber’de yaptığı açıklamada sigortalanma konusunda birbirimizi zorlamamız gerektiğini söyledi.