REASÜRANS Haberleri

REASÜRANS haberleri ve güncel REASÜRANS gelişmeleri, REASÜRANS ile ilgili tüm video, REASÜRANS fotoğrafları ve REASÜRANS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren, 4. kuruluş yıl dönümünde şirketin vizyonu ve misyonu doğrultusunda yürütülen çalışmaları ve kazanımları aktardı.

Türk Nippon Sigorta’da Teknik ve Reasürans, Hasar ve Aktüerya birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine İlkay Akpınar getirildi.

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi, siber olayların günümüzdeki en büyük küresel risklerin başında geldiğini belirtiyor.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigortacılığın gelişiminde önemli bir rol oynayan Millî Reasürans T.A.Ş, sektöre ve ülke ekonomisine katkılarını artırarak sürdürüyor.

Sigorta Gündemi

Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, dijitalleşme dahil bütün sigortacılık faaliyetlerinde acentelerle birlikte yol yürüdüklerini açıkladı.

Analiz

Blokzincir teknolojisi sigorta sektörünü nasıl değiştirecek? Bu yazıda faydaları ve uygulama alanları anlatılıyor.

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, şirketin genel merkez binasında yapılan toplantıda önümüzdeki süreçte uygulayacağı stratejiyi belirledi.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans, akademik ve teknolojik yetkinlikleri üzerinden sigorta ve reasürans odaklı rekabetçi çözümler üretecek olan T-RUPT’ın kurulduğunu duyurdu.

Quick Sigorta Acenteler Toplantısı’nda düzenlenen Sigorta Gündemi panelinde konuşan STD Başkanı Fahri Altıngöz, reasürans piyasalarında ciddi bir daralma gözlendiğini açıkladı....