SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Quick Sigorta Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu, 2022-2023 Eğitim-Öğretim sezonuyla öğrencilerine kapılarını açtı

Deprem bir defa daha “Depremde neler yapılmalı?” sorusunu akıllara getirdi

Ekonomi

Müşterilerinin sektörlerine özel riskleri etkili bir şekilde yönetmeleri için etkili çözümler sunan Marsh’ın yayınladığı ‘Küresel Sigorta Piyasa Endeksi’ne göre küresel...

Yaşam

Motosiklet tutkunlarının buluşma noktası Motobike İstanbul 2023 kapılarını açtı.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan: “Şimdi sektör olarak, bu dersten çıkaracağımız yeni ödevlerle Marmara depremine hazırlanmalıyız.”

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, Katılım Sağlık’ın bir yıl içerisinde 3 kat büyüme kaydettiğini açıkladı.

Şolt Tur turizm ajansının sahibi Fatoş Şolt, Trabzon-Soçi feribot seferlerinin sigorta sorunu sebebiyle ertelendiğini bildirdi.

Analiz

Allianz Trade’nin hazırladığı ‘2023 Küresel İflas Raporu’nda uluslararası ölçekte şirket iflaslarının hız kazanacağı öngörülüyor.

Doğa Sigorta’dan Anneler Günü’ne özel tüm kadınlara Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda yüzde 10 indirim geldi...

Anelerinin yüreği rahat olsun isteyenler, elektronik cihaz hediye alırken BNP Paribas Cardif’in 'Cihaz Koruma Sigortası'nı da tercih ediyor.

Aksigorta’da yeni dönemin ihtiyaçları ve şirketin stratejik hedefleri doğrultusunda önemli organizasyon yapısı ve üst yönetim değişimleri gerçekleşti.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nin (TÜSED) yeni Başkanı Selim Kesici, mesleki birliktelik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.