SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB), sigortacılık sektöründe Mart 2023’te gerçekleşen verileri açıkladı.

Sigorta Gündemi

Sürdürülebilir çözümleri destekleyici ürün ve hizmetler sunan Aksigorta, bu vizyona yönelik yeni bir sigorta ürünü hayata geçirdi

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği’nin Olağan Genel Kurulu, sektör paydaşlarının ve üye şirketlerin katılımıyla ONLINE olarak yapıldı. TSB Başkanı Benli’ nin 2022...

Sigorta Gündemi

Türkiye’nin en itibarlı kurum ve markalarının belirlendiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nın sonuçları açıklandı.

Sigorta Gündemi

Ray Sigorta, yaz tatili öncesi seyahat planı yapanların işini kolaylaştıracak yepyeni ürünü “Güvenli Yolculuk”u hizmete sundu.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, yeni dönemde yine acenteleri merkeze koyacaklarını ve sağlık sigortalarıyla kurumsal sigortalara ağırlık vereceklerini söyledi.

Sigorta Gündemi

Neova Katılım Sigorta, 2023’ün ilk çeyreğinde bir önceki yıla göre aktif büyüklüğünü yüzde 101 artırarak 9 milyar TL’ye yükseltti.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, nitelikli eğitimin her çocuğun hakkı olduğu düşüncesiyle, ihtiyacı olan okullarda kütüphane kurma projesini başlattı.

Sigorta Gündemi

“Trafik Sigortası Yol Haritası” kapsamında Sigorta Tahkim Yönetmeliği’nde revizyona gidildiği açıklandı.

Bireysel Emeklilik

Türkiye Hayat Emeklilik’in EYT’lilere sunduğu BES fonlarının ve imkânların anlatıldığı reklam filminde, düzenli tasarruf ve yatırım fırsatları vurgulanıyor.

Sigorta Gündemi

TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı sigortacılıkta iş yapış şekillerini değiştiren Insurtech’lerin sektöre sunduğu dijital çözümleri paylaştı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sigorta sektörünü yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.