SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Bireysel Emeklilik

Allianz Türkiye, bakan bireysel emeklilik katılımcılarının hayat hikâyelerinden esinlendiği yeni reklam kampanyasıyla, BES avantajlarına dikkat çekiyor.

Sporun Sigortası

Auto King Sigorta Sektör Ligi, MBA okulları tarafından düzenlenen 2. Beyaz Yakamoz ödüllerinde Yılın En Başarılı Organizasyonu ödülüne layık görüldü.

Sporun Sigortası

QNB Sigorta Kadın Voleybol Takımı, RS Otomotiv Grubu’nun düzenlediği Sigorta Sektörü Plaj Voleybol Turnuvası’nda üçüncü oldu.

Sigorta Gündemi

TSB sponsorluğunda hazırlanan Cumhuriyet'in 100. Yılında Türkiye'de Sigortanın 100 Yılı Belgeseli, 1 Haziran 2024 tarihinde izleyicilerle buluştu

Sigorta Gündemi

Magdeburger Sigorta, babalara en değerli hediyelerden biri olacak bu sigorta ile onlara ekstra koruma sağlıyor.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta’nın Haziran sirküleri “Mürettebat Ölüm ve Yaralanmalarından Doğan Tazminatın Değerlendirmesindeki Önemli Hususlar” başlığıyla yayınlandı.

Sigorta Gündemi

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Magdeburger Çatısı isimli Facebook sayfasında bir paylaşım yaptı.

Türk Reasürans kurucu Genel Müdürü ve DASK Genel Müdürü Selva Eren ile sohbetimizin üçüncü bölümünde bina tamamlama sigortalarını konuştuk.

SEDDK’nın önceki dönem Başkanı Mehmet Akif Eroğlu hakkında yayınlanan haberle ilgili sigortamnews’e özel açıklama yaptı

Sporun Sigortası

104 tekne ve 800 sporcu ilk gün Caddabostan-Adalar parkurunda, ikinci gün ise İstanbul Boğazı parkurunda kıyasıya yarıştı.

Sigorta Gündemi

“Sigorta Sektörünün Gelişimi – Güneydoğu Avrupa’da Fırsatlar ve Zorluklar” başlıklı konferansta TARSİM ve DASK’ın tecrübesi anlatıldı.

Sigorta Gündemi

QNB Sigorta, 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden (LACP) ödüllerle döndü