SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Generali Grubu'ndaki yeni organizasyon değişikliğiyle, Kerem Ölmez Global Marka ve Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak atandı.

Sigorta Gündemi

Ziyarette, kavun, karpuz ve domates ile üretime konu olan diğer ürünlerde, güneş yanıklığının etkilerini görmek üzere üretim alanlarında gözlemler yapıldı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı ve Türkiye Sigorta Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, Türk sigortacılığı hakkında detaylı bilgi verdi

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta, Akdeniz Bölge Acenteleri ile buluştu. Doğaecenteleri teşekkür etti. Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, acentelere teşekkür etti.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’nın Konya merkezli kurduğu Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü, 3 Haziran tarihi itibarıyla faaliyetlerine başladı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ve QCAR Mobilite Genel Müdürü Barış Sezen, kasko ve araç kiralama konusunda önemli...

Bireysel Emeklilik

AgeSA, üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerin oylarıyla belirlenen En Gözde Şirketler listesinde bu yıl da sektör lideri oldu.

Sigorta Gündemi

AcnTURK Sigorta, bünyesinde oluşturduğu AcnTURK Kültür Sanat organizasyonuyla AcnTURK Gençlik Senfoni Orkestrası'nı kurdu.

Sigorta Gündemi

Burgan Bank, bu iş birlikleri ile müşterilerine, hayat, ferdi kaza ve hayat dışı branşlarında sigorta ürünleri sunuyor olacak.

Sigorta Gündemi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’den tüm ev sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama geldi.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), bina tamamlama sigortasında yeni döneme ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Sigorta Gündemi

SEDDK, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ve Maher Holding, 3-4 Haziran 2024 tarihlerinde Romanya’nın sigorta ve finans sektöründeki en önemli isimlerini...