TÜRK P&I SİGORTA Haberleri

TÜRK P&I SİGORTA haberleri ve güncel TÜRK P&I SİGORTA gelişmeleri, TÜRK P&I SİGORTA ile ilgili tüm video, TÜRK P&I SİGORTA fotoğrafları ve TÜRK P&I SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türk P&I Sigorta Teknik Müdürü Umut Can, bu soruya “Deniz Sigortacılığı’nda Tazminat Taleplerine Genel Bakış” başlığı altında cevap veriyor.

Türk P&I Sigorta’nın Kasım ayı sirküleri yayınlandı. Sirküler, “Türk liman römorkaj hizmetlerinde tatbik edilecek hukuk” başlığını içeriyor.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Teknik Grup Müdürü Kaptan Değer Pamuk, sigortalıları ve gemi adamlarını ilgilendiren çok önemli açıklama yaptı.

Türk P&I Sigorta’nın denizcilik sektörü için her ay yayınladığı sirkülerin Eylül 2023 sayısı yayınlandı. Sirkülerde Türk P&I Sigorta Teknik Müdürü...

Türk P&I Sigorta Teknik Yönetmeni Tuğçe Tekerek, Türk P&I Sigorta’nın Ağustos sirkülerinde yayınlanan makalesinde harp sigortalarını konu edindi.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Hasar Uzmanı Okan Çırakoğlu, ticari gemileri büyük risklere karşı koruyan ‘Tekne & Makine Sigortaları' konusuna dikkat çekti.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Teknik Müdür Yardımcısı Kaptan Cankut Küçüktürk, deniz taşımacılığında yük sıvılaşmasına dikkat çekiyor.

Sigorta Gündemi

“Deniz sigortacıları, yeşil enerji kullanmayan ve belli karbon emisyon raporlamalarını yapmayan gemileri sigorta etmeyeceğini deklere etmeye başladı.”

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Hasar Departmanı, Yönetmen Av. Çıdam Yıldırım “Mürettebat ihmalinden kaynaklı hasarlar” hakkında bir makale kaleme aldı.

Türk P&I Sigorta İş Geliştirme Departmanı Müdür Yardımcısı Av. Dr. Sinem Oğiş, LLM PhD “Gemi Karbon Yoğunluğu ve Derecelendirme Sistemi”...

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Teknik Müdürü Umut Can, 6 Şubat depremlerinin deniz sigortalarına olan etkisine dikkat çekiyor ve hatırlatıyor!

Türk P&I Sigorta Hasar Müdürü Av. Elif Kaçar, deniz kazalarının sebepleriyle ilgili kaleme aldığı makalesinde insan faktörüne vurgu yapıyor. Kaçar’ın...