TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ Haberleri

TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri ve güncel TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ gelişmeleri, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ ile ilgili tüm video, TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ fotoğrafları ve TÜRKİYE SİGORTA BİRLİĞİ haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, Sigortacılık Haftası’na yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

TSB başkanlık seçimine sayılı saatler kala Başkan adayı ve AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi ile kapsamlı bir röportaj...

Türkiye Sigorta Birliği, Sigorta Haftası’nda sigorta, afet bilinci ve farkındalığına özel yer ayırıyor.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), Küresel Sigorta Birlikleri Federasyonu’nun raporuna dayanarak siber risk uyarısı yaptı.

TSB Başkanlığına aday olan Adnan Süphanoğlu, sektörün sorunlarını bildiğini ve çözüm için de yol haritasının hazır olduğunu belirtti.

SSL ve TSB, Sigortacılık Haftası’na özel içerisinde futbol heyecanın da olduğu bir dizi etkinlik düzenliyor.

Türkiye Sigorta Birliği Başkan Adayı Uğur Gülen, 14 Eylül’de gerçekleşecek Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ana sponsorluğunda yapılacak Smart-i Awards için geri sayım başladı.

TSB’den yapılan açıklamaya göre başkanlık seçimi 14 Eylül’de. Şimdiye kadar üç aday çıktı: Uğur Gülen, Murat Büyükçelebi ve Adnan Süphanoğlu.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Sigorta Birliği, sahte kefalet senedi düzenlendiğine ilişkin ihbarlar üzerine suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Sigorta sektörünün rehber kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği, iki ay içinde Olağanüstü Genel Kurul’a gidilerek yeni başkanın seçileceğini duyurdu.