Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Allianz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Oliver Bäte, depremzedeler için Türkiye ve Suriye'ye 6 milyon Euro yardım yapacaklarını açıkladı.

Depremzedelere yönelik yaptığı yardımlarla dikkatleri üzerine çeken Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, acentelerini de unutmadı.

Sigorta Sektör Ligi’nin 2023 katılım ücretlerini deprem bölgesinde hizmet üreten AFAD, AHBAP veya KIZILAY yapanlar, turnuvaya da katılabilecek.

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finans’ın bünyesinde olduğu Maher Holding, depremzedelere yönelik yapmış olduğu yardımlarını 30 milyon liraya yükseltti.

Afetzedelere yönelik düzenlenen “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasına sigorta sektörü de duyarsız kalmadı. Depremin ilk dakikasından itibaren sahada olan sigorta...

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından sigorta sektörü de açılan yaraları sarmak için tüm imkânlarını seferber etti.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından oluşan yaraları sarmak için sigorta şirketleri de yardım konusunda adeta yarış içerisinde.

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finansı bünyesinde bulunduran Maher Holding, depremin ilk haftasında 14 milyon TL değerinde destek sağladıklarını...

Türkiye depremle kan ağlarken sigorta şirketleri de yardım ve fayda sağlamada birbirleriyle yarışıyor. Allianz Türkiye yardım fonu oluşturdu.