Sezon sonu itibariyle yatlarda alınması gereken önlemler Sezon sonu itibariyle yatlarda alınması gereken önlemler

Bilek Hotel İstanbul yönetimi, 29 Haziran’da meydana gelen yangında oluşan yangın hasarını gideren hasar şirketi BİMTES’e teşekkür mektubu yazdı.

Bilek Hotel Genel Müdürü Ahmet Selman Kalpakoğlu imzalı mektupta “29 Haziran 2024 tarihinde otelimizde yaşadığımız yangının akabinde oluşan yangın hasarını, olağanüstü bir hız ve kadro ile otelimize gelip işimize hızlı ve sağlıklı bir şekilde dönmemizi sağlayan BİMTES firmasından başta Birol Bingöl, Yüksel Güher ve Olgun Akkuş olmak üzere tüm restorasyon ekibine, bize bu hızlı ve kurumsal hizmeti sağladıkları için teşekkür ederiz” deniliyor.

MARİFET İLTİFATA TABİDİR

Bu teşekkür mektubunun üzerine BİMTES yönetimi de yayınladığı mesajla hem sigortalıya hem de sigorta şirketine teşekkür etti. BİMTES yönetiminin yayınladığı o mesaj şöyle: “Geçtiğimiz günlerde, hasar gören BİLEK Hotel’de yapmış olduğumuz restorasyon çalışması ile, her zaman olduğu gibi, yüzde 100 müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. İşimizi layığı ile yapmış olmanın gururuyla, gelen teşekkür mektubu motivasyonumuzu arttırdı. BİMTES ekibi olarak bizler de bize güvenen ve inanan çok kıymetli Şeker Sigorta yönetim ve ekibine ve kıymetli sigortalıya iş birlikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz.”

Editör: Yaren Akkuş