Ünlülerin yaptırdığı sigortalar hep gündem olmuştur. İstanbul’da geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen (25 Ağustos) Threehills Festival’den de bir ünlü geçti ve istemiş olduğu sigorta bedeli çok konuşulacağa benziyor.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Mehmet Üstündağ, 26 Ağustos tarihli köşe yazısında Threehills Festival’de sahne alan Dünyaca ünlü rap’çi Tyga’nın servet değerinde sigorta istediğini yazdı.

Üstündağ, yazısında Tyga’nınİstanbul’da sahneya çıkmak için 300 milyon dolar aldığı ve 150 milyon dolar tutarında da hayat sigortası şartı koştuğunu iddia ediyor. 150 milyon dolarlık hayat sigortası poliçesi için organizatörün ne kadar sigorta primi ödediği de merak konusu oldu.

Üstündağ’ın o yazısı şöyle:

Dünyaca ünlü rap’çi Tyga’nın, Threehills Festival’deki performansı için 300 bin dolar alırken, güvenlik nedeniyle 150 milyon dolarlık hayat sigortası yaptırması şaşkınlık yarattı.

Dün İstanbul Lifepark’ta düzenlenen Threehills Festival, dünyaca ünlü rap’çi Tyga’yı ağırladı. Öğrendiğime göre, Anıl Üçtepe’nin organize ettiği festivale katılan Tyga, performansı için 300 bin dolar aldı. Bu rakam, bir dünya yıldızı için mütevazı görünse de ünlü rap’çinin Türkiye’ye gelmek için bir başka şartı daha vardı: 150 milyon dolarlık hayat sigortası!

DDTSS’nin geliştirilmesi için paydaşlara da roller düşüyor DDTSS’nin geliştirilmesi için paydaşlara da roller düşüyor

Tyga, Türkiye’deki güvenlik endişeleri nedeniyle böyle bir talepte bulundu. Kendi özel uçağıyla İstanbul’a gelen Tyga, konserini tamamladıktan sonra after party’ye katıldı, sabah 8’de de şehri terk etti. İstanbul’da fırtına gibi esen Tyga’nın bu talebi karşılanmış, rap’çi Türkiye’ye gelmeden gerekli sigorta işlemleri gerçekleştirilmiş.

Haberlerimizi Instagram , Facebook , LinkedIn ve X hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsApp kanalımıza da ücretsiz abone olabilirsiniz.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı sigortamnews.com’a aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden yayınlanan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Yaren Akkuş