KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler, kadın ve eğitim konularında Derneğin en büyük destekçilerinden birisi olan Milli Reasürans yöneticilerine ziyarette bulundu. Tüfekçiler, ziyarette KASIDER tarafından BİMTES / BELFOR sponsorluğunda organize edilmiş olan ‘Yangın Sigortalarında Etkin Hasar Yönetim Önerileri’ eğitimine ait Dr.İrem Aral Eldeleklioğlu ile beraber kaleme almış oldukları  kitapları hediye etti.

Tüfekçiler, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun vadeli ve sağlam temellere dayalı iş ilişkilerini sürdürmedeki başarısı ve değişen koşullarına hızla uyum sağlama becerisiyle; bulunduğu coğrafyanın önemli oyuncularından biri haline gelen Millî Reasürans, 95 yıldır sigortacılık sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Güçlü mali yapısı ve sektör lideri olma sorumluluğuyla Türkiye sigortacılık sektörünün lider konumundaki Millî Reasürans, çağdaş sanat alanında da akredite bir kurum niteliğini kazanmış ve geçtiğimiz günlerde 30. yaşını kutlamıştır” dedi. 

AcnTURK Sigorta'dan acente teknik personellerine kampanya AcnTURK Sigorta'dan acente teknik personellerine kampanya

Tüfekçiler, “Kadın çalışanları için gözetilen politikalar ve cinsiyet eşitliğine yönelik uygulamaları ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından verilen ‘Fırsat Eşitliği Modeli’ (FEM) sertifikasını almaya da hak kazanmış bu Millî Reasürans’a nice 95. yıllar temenni ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Hasan Burak Karadeniz