Sigorta Gündemi

Magdeburger Sigorta iş ortaklarını Mardin’de ağırladı

Sigorta sektöründe yenilikçi ve güçlü çözümleriyle öne çıkan Magdeburger Sigorta, acenteleriyle birlikte özel bir Mardin gezisi düzenledi.

26-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen geziye, bu yılın ilk yarısında “Hukuksal Koruma Teminatı” kapsamında düzenlenen kampanyada üstün başarı elde eden acentelerin temsilcileri katıldı. Gezide ayrıca, Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile birlikte Türkiye Bölgeler Acenteler Satış Koordinatörü Erhan Toklu ve Doğu Bölgeleri Koordinatörü Nihan Bakmaz da yer aldı.

Gezi kapsamında katılımcılar, Mardin'in tarih ve kültür dolu mekanlarını keşfetme fırsatı buldu. Eski Mardin’in dar ve mistik sokaklarında başlayan gezi, Deyrul Zafaran Manastırı'nın büyüleyici atmosferiyle devam etti. Daha sonra Mardin’in en eski Süryani köylerinden biri olan Dereiçi Köyü'ne ve bölgenin önemli arkeolojik alanlarından Dara Antik Kenti’ne ziyaretin ardından gezi noktalandı.

Güçlü İletişim Devam Edecek

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Acentelerimiz bizim için çok değerli. Bu tür etkinlikler hem iş birliğimizi pekiştirmek hem de aramızdaki güçlü iletişimi devam ettirmek açısından büyük önem taşıyor. Mardin gibi tarihi ve kültürel açıdan zengin bir şehirde birlikte keyifli vakit geçirdiğimiz ve bu bağları daha da güçlendirdiğimiz için mutluyum” şeklinde konuştu.

İş ortaklarına büyük önem verdiklerini ve bunu her platformda vurguladıklarını dile getiren Hancıoğlu, gelecekte de buna benzer etkinlikleri yurt içi ve yurt dışında organize etmeye devam edeceklerini belirtti.