Sigortamnews’i temsilen Genel Yayın Yönetmenimiz Veli Karadeniz ve Genel Koordinatörümüz Sevil Gümrükcü’nün iştirak ettiği Milli Reasürans'ın gecesinde yılların unutturamadığı sanatçı Nükhet Duru sahne aldı. Nükhet Duru, insanı mest eden şarkılarını ardı sıra seslendirirken, iki duayen sigortacı bir köşede sohbet ediyordu. Belki de eski anılardan bahsediyorlardı. Yanlarına gidip kendimizi takdim ettik. Sigortamnews’i anlattık.

Sadece “duayen” kelimesiyle ifade edilmeleri yetersiz kalır. Aslında onlar için “Sigortacılığın rüya takımından iki yıldız” diyebiliriz.

Yaşça büyük olan, başarılar diledi. Diğer ise “Başarısız olsalardı bu geceye katılamazlardı. Demek başarmışlar ki buradalar” dedi.

Anadolu Sigorta Youth Awards 2024’te genç yeteneklerin gözdesi oldu Anadolu Sigorta Youth Awards 2024’te genç yeteneklerin gözdesi oldu

Sigortamnews’e başarılar dileyen Muzaffer Aktaş’tı.

“Başarısız olsalardı bu geceye katılamazlardı. Demek başarmışlar ki buradalar” diyen  Cihat Nomer idi.

Sigorta sektöründe olanlar, sigortacılığın rüya takımından bu iki yıldızını iyi bilir. Sektör dışından olanlar da lütfen Google amcaya baş vursun. Google amca her ikisini çok iyi tanır.

Neticede, hiç beklemediğimiz bir iltifat ile karşı karşıya kaldık. Çok gururlandık. Ancak gururumuzu işimize daha fazla performans ve daha fazla üretme olarak yansıtacağız.

Editör: Hasan Burak Karadeniz