Anadolu Sigorta Kaybetmek Yok diyerek 2. yüzyıla hazırlanıyor Anadolu Sigorta Kaybetmek Yok diyerek 2. yüzyıla hazırlanıyor

20 yılı aşan deneyimi ile bugün, risk yönetimi danışmanlığı alanında Türkiye’de en yüksek prim üreten şirketlerden biri olan Monopoli Sigorta, müşterilerine daha modern ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmak amacıyla yeni web sitesini yayına aldı. Türkiye'de hayat dışı sigortacılıkta faaliyet gösteren toplamda 26 şirket ile yapılan çözüm ortaklığı sayesinde bir yandan sigorta profesyonellerinin çalışma koşullarını daha işlevsel hale getirerek portföylerini artırmakta, diğer yandan da müşterilerine geniş bir portföy alternatifi sunan Monopoli Sigorta’nın bu yeni platformu, müşterilerinin 7/24 teklif alabilecekleri, teklifleri karşılaştırarak en uygun seçimi yapabilecekleri ve poliçeleştirme işlemlerini hızlıca tamamlayabilecekleri bir sistem sunuyor. 
Monopoli Sigorta’nın yenilenen web sitesi sayesinde müşteriler; trafik sigortası, kasko, DASK, konut sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası, seyahat sağlık sigortası, yabancı sağlık sigortası ve cep telefonu sigortası ürünleri için online teklif alabilecek ve poliçeleştirme işlemlerini gerçekleştirebilecek. www.monopolisigorta.com web sitesindeki bu yeni altyapı sayesinde tüm Monopoli müşterileri, ihtiyaç duydukları sigorta çözümlerine daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilecekler. 

Editör: Hasan Burak Karadeniz