SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

Avrupa kıtasındaki Eceabat Sahili'nden saat 08.30'da başlayan ve Çanakkale İskelesi'nde sona eren yarışlar, 12 kategoride gerçekleştirildi. 20 ülkeden yaklaşık 1300 amatör ve profesyonel sporcunun katıldığı yarışın değişmeyen sponsoru Quick Sigorta ise yönetim kadrosuyla birlikte alanda sporculara destek verdi.

Temelleri 1986-1987 yıllarına dayanan ve etki alanını genişleterek günümüze ulaşan Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışı, "#kıtalarıbirleştir" sloganıyla bu yıl da heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yaptı. 30 Ağustos sabahı Gestaş feribotu ile Eceabat'a, oradan yarışma alanına geçildikten sonra 08.30'da kumsaldan başlayan yarış, 10.15'te Çanakkale İskelesi önünde son buldu. Yarışlar bittikten yaklaşık iki saat sonra yapılan ödül töreninde dereceye girenler ödüllerini teslim aldı.

Quick Sigorta’dan Çanakkale Yüzme Yarışı daveti Quick Sigorta’dan Çanakkale Yüzme Yarışı daveti

Quick Sigorta, su sporlarına olan özel ilgisini 7 yıldır sürdürdüğü sigorta sponsorluğu ile devam ettirdi. Çanakkale Boğazı yarışları kapsamında yarıştan iki gün önce etkinlik alanına konuşlanan QTruck ile acentelerini ve iş ortaklarını ağırlayan Quick Sigorta sporcularla da keyifli anlar geçirdi.

Yarışları yerinde izleyen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, yarışları izlemeye gelen bölge acenteleri ve sporcularla yakından ilgilendi. Kupa töreninde yaptığı konuşmaya 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak başlayan Yaşar, “20 ülkeden farklı tecrübelere sahip sporcuların dostluk içinde sürdürdüğü mücadeleyi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığımız böylesine özel bir günde izlemek çok kıymetli” dedi.

Yaşar, “Çanakkale Yüzme Yarışlarına verdiğimiz sigorta sponsorluğu ile 2017’den beri her 30 Ağustos’ta kalbimiz Çanakkale’de atıyor. Başta organizasyona hayat veren Çanakkale Rotary Kulübü ve Wilusa Turizm olmak üzere yarışlara katılan sporculara, sponsorlara ve yarışları izlemeye gelen tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki Zafer Bayramı gibi önemli bir kutlamayı sporla birleştirip harika bir atmosfere birlikte tanıklık ettik” diye konuştu.

Haberlerimizi Instagram , Facebook , LinkedIn ve X hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsApp kanalımıza da ücretsiz abone olabilirsiniz.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı sigortamnews.com ’a aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden yayınlanan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Hasan Burak Karadeniz