RS Otomotiv Grubu çatısı altında hizmet vermeye başlayan RS Mobility’nin ilk bayisi hizmete girdi. Doğan Trend Otomotiv ile yapılan iş birliği çerçevesinde Maxus bayisi, RS Otomotiv Grubu’nun Maltepe Genel Merkezi’nde hizmete girdi.

AcnTURK Sigorta bu defa, "Her Zaman Mücadele Her Zaman Başarı" diyor AcnTURK Sigorta bu defa, "Her Zaman Mücadele Her Zaman Başarı" diyor

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı’nın ve Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kaan Dağtekin’in katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, Maxus marka yüzde 100 elektrikli ticari araçları görücüye çıktı.

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, açılışta yaptığı konuşmada “Elektrikli araçların ticari alanda büyük bir yer edineceğini öngörerek Maxus markasına talip olduk. Doğan Trend Otomotiv ile olan iş birliğimizin ilerleyeceğine inanıyoruz” dedi.

Rsaaa

Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kaan Dağtekin ise “RS Otomotiv Grubu ile güçlü bir iş birliği geliştirdik ve elektrikli araç pazarında önemli bir ihtiyacı karşıladık. Yetkili satış ve servis operasyonlarında birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Editör: Hasan Burak Karadeniz