Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) düzenlen terör saldırısı tüm Türkiye’de olduğu gibi sigorta sektörü tarafından da üzüntüyle karşılandı. Başta Türkiye Sigorta Birliği (TSB) olmak üzere bazı sigorta şirketleri, reasürans şirketleri, teknik servisler, asistans şirketleri, acenteler, brokerler yayınladıkları bildirilerle terörü lanetleyip, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilediler.

Türkiye Sigorta Birliği: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yapılan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyor, bu menfur saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz.

DASK: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türkiye Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik düzenlenen hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Quick Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan’da tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Anadolu Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısındaki şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

AXA Türkiye: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

ACNTURK Sigorta: Savunma Sanayimizin gurur kaynaklarından, TUSAŞ’a yapılan Terör Saldırısını kınıyoruz. Bu saldırı, kim olduklarını tahmin etmekte zorlanmadığımız odakların Milli Savunma Sanayimizin gelişimine karşı duydukları rahatsızlığı ve çaresizliklerini göstermektedir. Bu tür hainlikler, Türkiye Cumhuriyeti’nin bilim ve teknolojide attığı adımların doğruluğunu ispat etmekte, bizleri çalışmak ve üretmek için daha da kamçılamakta, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektedir.

HDI Sigorta: TUSAŞ’ta yaşanan menfur saldırı nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerimizi sunar, yaralananlara acil şifalar dileriz. Bu zor günlerde, dayanışmanın ve birlik olmanın değerini bir kez daha hatırlıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Neova Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türk P&I Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Anadolu Hayat Emeklilik: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Ülkemize baş sağlığı, tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Magdeburger Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınıyor, şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türkiye'nin gücü ve birliği bu tür saldırılarla sarsılmayacak kadar sağlamdır. Başımız sağ olsun.

Ankara Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bereket Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Özgür Obalı: Dünyanın geleceği için el ele vermeliyiz Özgür Obalı: Dünyanın geleceği için el ele vermeliyiz

Türk Reasürans: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

RS Otomotiv Grubu: Terör saldırısını lanetliyoruz. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Tur Assist: Terör saldırısını lanetliyoruz. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Nart Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

SAB Sigorta Acenteleri: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Osmanlı Sigorta: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Ankara Tesisi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

sigortamnews.com olarak, biz de aynı duygularla teröre lanet okuyoruz. Bu alçak saldırıda şehit olanlara rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Editör: Hasan Burak Karadeniz