2 ay önce Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta, Uludağ Premium Ultra Trail'in ana sponsoru olarak katılımcılara zirveyi zorlarken güvenli bir yarış vadediyor.

2 ay önce Sigorta Gündemi

Aksigorta, Pati Plus VetAmerikan lansmanına özel Pati Plus VetAmerikan Sigortası poliçesi yaptıran ilk 250 müşterisine Petlebi’den 500 TL hediye çeki verecek.

2 ay önce Bireysel Emeklilik

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, ecoDrone Tohum Topu iş birliğinin kapsamına iki yeni uygulama daha ekledi.

2 ay önce Sigorta Gündemi

Neova Sigorta, Teknoloji ve İnovasyon ekibi ile Neova Akademi iş birliğinde şirket içi “Dijital Düşün’üyorum” eğitim programı düzenliyor.

2 ay önce Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu çatısı altında kurulan RS Mobility, Maltepe’de bulunan showroomunda MAXUS’un Yetkili satış ve servis hizmetlerini vermeye başladı.

2 ay önce Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Uğur Gülen, trafik sigortasını sektörün ve ülkenin gündeminden çıkarmak istediklerini açıkladı.

2 ay önce Sigorta Gündemi

Ana Sigorta’da, Teknik Hasar Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı’na sektörün deneyimli ismi Ozan Şahin getirildi.

2 ay önce Sigorta Gündemi

Ürün ve hizmetlerinin odağına müşteri memnuniyetini alan Fibasigorta, konut sigortasını, geniş teminat ve avantaj paketiyle müşterilerine sunuyor.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Küresel siber güvenlik ve dijital gizlilik şirketi Kaspersky, 10 milyar parolanın sızdırıldığını açıkladı. Siber sigortanın önemini bir defa daha anlaşıldı.

2 ay önce Sigorta Gündemi

AXA İyilik Haftası (AXA Week for Good) kapsamında, AXA Türkiye’nin 495 gönüllü çalışanı toplam 2 bin 345 saatini toplumsal sorumluluk çalışmalarına ayırdı.