SİGORTAMNESWS / DERLEME

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Uğur Gülen, TRT Radyo-1'de çarşamba günleri saat 17.05'de yayınlanan ve İclal Aydıngöz'ün sunduğu Poliçe programına konuk oldu.

TSB'nin önümüzdeki dönemdeki hedefleri, 2024 yılında sigorta ve BES'in geldiği seviyeler ve beklentilerin konuşulduğu programda Uğur Gülen, sigorta sektörünün sadece şirketler özelinde değerlendirilmemesi gerektiğinin altını çizerek, “Sektörümüz; acentelerin, eksperlerin, düzenleyici kurumun, bankaların, brokerlerin, sağlık kuruluşlarının, ilgili bakanlıkların, araç tamir yerleri gibi birçok paydaşının olduğu büyük bir ekosistem ve bu ekosistemin tümü ile yakın bir şekilde çalışarak ülkemizde sigorta bilinirliğini hak ettiği seviyelere mutlaka çıkaracağız" dedi.

Bu QR KOD sürücü ve araçları güvenceye alıyor Bu QR KOD sürücü ve araçları güvenceye alıyor

Gülen, trafik sigortasını sektörün ve ülkenin gündeminden çıkarmak istediğine de vurgu yaparak, "Çünkü trafik sigortasını konuşarak önümüzdeki en önemli gerçek olan olası Marmara Depremine yönelik kamuoyunda farkındalığı geri planda bırakıyoruz. Depremi ve buna yönelik neler yapılmasını gerektiğini daha fazla konuşmalı ve çalışmalıyız" diye konuştu.

Editör: Sevil Gümrükçü