Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından düzenlenen Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 41. Dönem Mezuniyet Töreni 30 Eylül’de İş Sanat Oditoryumu’nda gerçekleştirildi. SEDDK İkinci Başkanı Mehmet Verim, Başkan Yardımcıları Emine Feray Sezgin ve Dilek Sakallıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda yöneticinin de hazır bulunduğu törende mezunlar, kendi yöneticilerinin ve TSEV eğitmenlerinin ellerinden sertifika ve plaketlerini teslim aldı.

Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Sırasıyla TSEV Müdürü Şebnem Yalçınkaya, TSEV Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Küntay ve SEDDK Başkan Yardımcısı Emine Feray Sezgin’in konuşmalarını takiben programda ilk üçe giren öğrencilere plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Program Birincisi Cansu İrem Kışla (Quick Sigorta); program ikincisi Nazlıcan Kutbay Meşe ve program üçüncüsü Zeynep Tezcan (Hepiyi Sigorta) olurken; dereceye girenlerin plaketlerinin tesliminin ardından Cansu İrem Kışla bir konuşma yaptı.

Bu yıla özel olarak İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programı mezunları da törene davet edildi. İleri Düzey Yangın ve Mühendislik branşı birincisi HDI Sigorta çalışanı Azın Azeri ve İleri Düzey Hayat Sigortaları branşı Türkiye Sigorta Birliği çalışanı Serkan Dolu’ya plaketleri takdim edildi.

Kadınlar sigortacılık sektöründe dönüşümün öncüleri oldu Kadınlar sigortacılık sektöründe dönüşümün öncüleri oldu

Programın devamında altı ayrı branşta açılan gruplarda birincilere ve branştan başarı ile mezun olan katılımcılara sertifika ve plaketleri verildi.

Yangın & Mühendislik branşını dönem ikincisi Nazlıcan Kutbay Meşe; muhasebe branşını Eren Çolakoğlu (Aveon Global Sigorta); Hayat branşını Anıl Bahadır Araç (AXA Hayat ve Emeklilik); Sağlık branşını Öznur Göksu (Allianz Türkiye); Kaza branşını dönem birincisi Cansu İrem Kışla (Quick Sigorta) ve Nakliyat branşını Elif Akdoğan (Doğa Sigorta) birincilikle bitirdi.

TSEV’in 300’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiği mezuniyet töreni, canlı müzik eşliğinde kokteyl ile sona erdi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nı birincilikle tamamlayan Cansu İrem Kışla’yı tebrik etti. Özsoy, “Maher Holding Sigorta Grubu olarak çalışma arkadaşlarımızın mesleki eğitimine önem veriyoruz. TSEV’in 41. Dönem Temel Sigortacılık Eğitim Programı’na Edanur Yeşildağ (Maher Holding), İclal Koca (Corpus Sigorta), Yelda Karaman (Corpus Sigorta), Cansu İrem Kışla (Quick Sigorta), Mert Hazar Yüce (Quick Sigorta) ve Nuraycan Erdoğan (Quick Sigorta) başarıyla bitirdi. Cansu İrem dönem birincisi olma başarısını elde etti. Ayrıca Maher Holding, TSEV'e en çok öğrenci gönderen kurum oldu. Başarı dolu yarınlar için geleceğe yatırım yapmaya kesintisiz devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin videosu için tıklayınız...

Editör: Sevil Gümrükçü