RS Otomotiv Grubu’nun 3 yıllık AR-GE çalışmalarıyla ortaya çıkan Garantili Oto Servis (GOS); ülke genelindeki TSE 12047 ve TSE 13168 yetki belgelerine sahip 400 farklı servisle, otomobillerin üretici garantisini korurken aynı zamanda yapılan her işlemde 1 yıl boyunca yedek parça ve işçilik garantisi vererek araç sahiplerinin yanında olacak. Türkiye’nin en büyük servis ağı ve organizasyonu sayesinde Garantili Oto Servis, yıl sonuna kadar 81 ilde yer alan birçok farklı servis seçeneği ve OEM, Premium ve Ekonomik olmak üzere üç farklı yedek parça kullanımı alternatifiyle sürücülerin şeffaf biçimde bütçesine uygun fiyat tekliflerine erişmesine olanak tanıyacak. Garantili Oto Servis’in ilk pilot uygulaması Bursa genelinde başlıyor.    

Whatsapp Image 2024 09 16 At 14.44.06 (1)RS Otomotiv Grubu, “üretici garantisini bozmayan” Türkiye’nin en büyük servis ağı ve organizasyonu Garantili Oto Servis’i araç sahipleriyle buluşturmaya başladı. Araç sahiplerinin “aracımın garantisi bozulur mu” endişesine son veren GOS platformu, Türkiye genelinde 81 ilde, 400 farklı oto servisi seçeneğiyle araç bakım ve onarımını kolaylaştıracak. Oto bakımında en uygun fiyatı seçebilme özgürlüğü www.garantiliotoservis.com web sitesi üzerinden erişime açılan platformla araç sahipleri “OEM”, “Premium”, “Ekonomik” olmak üzere üç farklı parça seçeneğiyle, 400 farklı servis içinde en uygun fiyat teklifini alabiliyor.  Yapılan işlemler TSE 12047 ile TSE 13168 yetki belgesine sahip servislerde gerçekleştirildiği için, aracın üretici garantisi korunurken, Garantili Oto Servis aynı zamanda parça ve işçilik için de 1 yıl garanti vererek tüketicinin yanında oluyor. Yıl sonuna kadar 7 bölgede 81 ilde hizmet sunacak Garantili Oto Servis’in ilk pilot uygulaması ise Bursa’da başlıyor.

“Araç sahiplerinin geçmişte yaşadığı tatsız deneyimlerin hepsine son veriyoruz”

Milyonlarca araç sürücüsünün oto bakım ve onarımında kafa karışıklığı yaşadığını ve endişe duyduğunu kaydeden Garantili Oto Servis Başkanı Turan Gürses, “Otomobil üreticilerinin Türkiye pazar şartlarında (coğrafi, iklim, yol ve kullanım koşulları) bakım ve servisini önerilen standartlarda yaptırmayı ve yapmayı ilke edinmiş müşterilerle servisleri aynı platform üzerinde buluşturuyoruz Aracımın garantisi bozulur mu, aracımda hangi yedek parça kullanılıyor, bu fiyatlama uygun mu, hangi servise gitmeliyim gibi birçok soru işareti kafamızda canlanıyor. Hedefimiz tam da bu noktada sürücülerin hayatını kolaylaştırmak, şeffaf, güvenilir bir süreç inşa etmek" dedi.

Yemek sipariş eder gibi kapıda araç onarımı! Yemek sipariş eder gibi kapıda araç onarımı!

Gürses, "Yapılan bakım ve onarımlar TSE belgeli servislerde yapılırken istediğiniz parçayı ve dilediğiniz servisi seçme özgürlüğü tanıyoruz. Garantili Oto Servis sadece bir portal değil, arkasında 40 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi barındıran bir oluşum. Yapılan her bakım ve onarım için 1 yıl boyunca garanti taahhüt ederek araç sahiplerinin geçmişte yaşadığı tatsız servis deneyimlerinin hepsine son veriyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Editör: Hasan Burak Karadeniz